ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Δεν το χωράει ο νους! – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες, απείλησαν το μωρό με όπλο!

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Ακόμη και τις πιο σκληρές ταινίες θρίλερ ξεπερνούν τα γεγονότα που βίωσε η άτυχη οικογένεια με 11 μηνών μωράκι. Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Οι λεπτομέρειες που έρχονται σιγά σιγά στο φως της δημοσιότητες εκτός από ότι συγκλονίζουν είναι και δύσκολο να γίνουν πιστευτές από νοήμονα νου. Κι αυτό καθώς οι αλλοδαποί...
Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Δεν το χωράει ο νους! – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες, απείλησαν το μωρό με όπλο!

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Ακόμη και τις πιο σκληρές ταινίες θρίλερ ξεπερνούν τα γεγονότα που βίωσε η άτυχη οικογένεια με 11 μηνών μωράκι.

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Οι λεπτομέρειες που έρχονται σιγά σιγά στο φως της δημοσιότητες εκτός από ότι συγκλονίζουν είναι και δύσκολο να γίνουν πιστευτές από νοήμονα νου. Κι αυτό καθώς οι αλλοδαποί (μιλούσαν σπαστά ελληνικά) εξάντλησαν όλη την  αγριότητά τους στραγγαλίζοντας την 20χρονη γυναίκα δίπλα στο μωρό της.

Σαν να μην έφτανε αυτό οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δράστες ήταν τόσο απάνθρωποι και αδίστακτοι που φαίνεται να έστρεψαν το όπλο τους ακόμη και στο 11 μηνών μωρό! Κι αυτό προκειμένου να εκβιάσουν τη μητέρα ώστε να τους αποκαλύψει που ακριβώς βρίσκονται  τα χρήματα του ζευγαριού!

Αυτή ακριβώς η κίνηση «τρέλανε» την 20χρονη και άρχισε να φωνάζει βοήθεια με αποτέλεσμα οι εγκληματίες να την δολοφονήσουν και συγκεκριμένα να την στραγγαλίσουν με το ρούχο της ή με ένα μαξιλάρι.

Σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου η σύζυγός του φώναζε για βοήθεια και αντιδρούσε στις απειλές προς το μωρό της, με αποτέλεσμα ένας από τους δράστες να την πνίξει.

Οι νεότερες πληροφορίες θέλουν τη γυναίκα γεννηθείσα το 2001 βρέθηκε νεκρή μπρούμυτα.

Οπως προκύπτει επίσης υπάρχει ένας άνθρωπος που έχει πάει ήδη στην αστυνομία να καταθέσει, ο οποίος λέει ότι έβλεπε ένα αυτοκίνητο να σταματάει το προηγούμενο διάστημα στο πίσω μέρος της μεζονέτας. Άρα η δολοφονία ήταν πιθανότατα προμελετημένη.

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Πώς ακριβώς έγινε το έγκλημα

Ώρα 4:00 τα ξημερώματα της Τρίτης (11/5). Ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων της πολιτικής αεροπορίας Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος βρίσκεται στο υπνοδωμάτιο. Οι τρεις κουκουλοφόροι ορμάνε πάνω του και χωρίς να προλάβει να αντιδράσει τον δένουν και τον ακινητοποιούν. Η 20χρονη Βρετανίδα σύζυγος του, φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο Πειραιά Καρολάιν, βρίσκεται στη σοφίτα της διώροφης κατοικίας της οδού Παναγούλη με το μόλις 11μηνών κοριτσάκι τους. Το τρίο των κουκουλοφόρων -πληροφορίες λένε ότι ο 4ος συνεργός τους ήταν έξω και φύλαγε τσίλιες- ανεβαίνουν τις σκάλες, αρπάζουν τη νεαρή μητέρα και τη βασανίζουν να τους πει πού κρύβει τα χρήματα και τα τιμαλφή που εν τέλει άρπαξαν.

Πλέον αστυνομία σαρώνει την περιοχή για να συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας. Το πρώτο στάδιο είναι να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Αναζητάται γεννητικό υλικό και αποτυπώματα από το σπίτι.

Οι αστυνομικοί συλλέγουν αποτυπώματα από το σημείο στο οποίο εισήλθαν οι δράστες, ενώ θα ψάξουν για δείγμα γενετικού υλικού και θα κοιτάξουν για κάμερες ασφαλείας.

Ενδεχομένως θα ζητηθεί και άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Υπάρχει και εκτίμηση ότι πήγαν «στοχευμένα» στο συγκεκριμένο σπίτι γνωρίζοντας ότι θα βρουν μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα και για αυτό απαιτούσαν από τη γυναίκα να τους αποκαλύψει το σημείο που τα κρύβει.

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Η πρώτη εκτίμηση της Αστυνομίας

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ από αστυνομικές πηγές, η εκτίμηση της ΕΛΑΣ είναι ότι πρόκειται για ληστεία μετά φόνου, ενώ η άτυχη γυναίκα πιθανότατα στραγγαλίστηκε.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι ληστές κατάφεραν να αποσπάσουν από την οικία του 32χρονου και της 20χρονης 15.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 25.000 ευρώ.

Για μία ακόμη φορά βλέπουμε ένα άγριο έγκλημα να έχει γίνει από αλλοδαπούς, πιθανότητα χωρίς καν άδεια παραμονής. Καθώς στην χώρα μας δεν είχαμε τέτοιας αγριότητας εγκλήματα παλιότερα χρόνια. Άλλωστε πολλές είναι οι συμμορίες αλλοδαπών που δρουν σε όλη τη χώρα και έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στις τοπικές κοινωνίες. Η κατάσταση έχει παραγίνει το τελευταίο διάστημα και είναι απόρροια της αθρόας λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες.

Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η 20χρονη που στραγγάλισαν δίπλα στο μωρό της (vids+pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Δεν το χωράει ο νους! – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες, απείλησαν το μωρό με όπλο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.