ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Θέμα ημερών η σύλληψη των αλλοδαπών δραστών (vid)

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Την περιγραφή του δολοφόνου της Κάρολαϊν στο τμήματα ανθρωποκτονιών έδωσε ο σύζυγος της άτυχης κοπέλας.
Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Θέμα ημερών η σύλληψη των αλλοδαπών δραστών (vid)

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Την περιγραφή του δολοφόνου της Κάρολαϊν στο τμήματα ανθρωποκτονιών έδωσε ο σύζυγος της άτυχης κοπέλας.

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ ο 32χρονος πιλότος, κατάφερε να δει το πρόσωπο του ενός εκ των τριών δραστών κι έτσι έδωσε μια αρκετή λεπτομερή περιγραφή στους αστυνομικούς. Μάλιστα σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ η ταυτοποίηση και η σύλληψη των δραστών είναι θέμα ημερών.

Στο μεταξύ μια συγκλονιστική φωτογραφία, ο σύζυγος με το μωρό στην αγκαλιά του στην κηδεία της Καρολάιν, γεγονός που έκανε την δημοσιογράφο Έφη Αλεβίζου να λυγίσει on air για την 20χρονη αδικοχαμένη μητέρα.

Οσον αφορά την δολοφονία στα Γλυκά Νερά και την εξέλιξη της υπόθεσης στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται συμμορίες αλλοδαπών, και εξετάζονται καρέ καρέ τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο σύζυγος της 20χρονης έχει δει το πρόσωπο του  και το έχει περιγράψει στις αρχές. Η Αστυνομία έχει σχηματίσει το προφίλ των δολοφόνων, και η ταυτοποίησή τους είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, θέμα ημερών.

Όπως κατέθεσε ο 32χρονος πιλότος, όταν ο δράστης ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι για να ακινητοποιήσει την σύζυγό του, του έπεσε το περιλαίμιο μοτοσικλετιστή που φορούσε και έτσι είδε το πρόσωπό του. Ο δολοφόνος ήταν ως 30 ετών, μελαμψός, 1,72 ύψος και με περιττά κιλά.

Περιέγραψε στους αστυνομικούς, με κάθε λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, το χρώμα των ματιών του και των μαλλιών του.

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Που εστιάζουν οι Αρχές

Δεν μιλούσε καθόλου στους συνεργούς του, παρά μόνο όταν ήταν να εγκαταλείψουν την μεζονέτα είπε κάποιες λέξεις σε μια άγνωστη γλώσσα για τον πιλότο.

Οι αστυνομικοί του έδειξαν φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών, μήπως αναγνωρίσει τον δολοφόνο της γυναίκας του. Αυτό θα γίνει και τις επόμενες ημέρες καθώς είναι μεγάλος ο αριθμός των υπόπτων, που έχουν μπει στο μικροσκόπιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Οι αστυνομικοί περιμένουν και τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια, καθώς θεωρούν σίγουρο πως ο δολοφόνος της Καρολάιν, άφησε γενετικό υλικό στο σώμα, και στα ρούχα που την έπνιξε και την έδεσε μπρούμητα πάνω στο κρεβάτι.

Δυστυχώς με την αθρόα λαθρομετανάστευση εδώ και πολλά χρόνια η χώρα μας έχει περιέλθει σε μια άνευ προηγουμένου εγκληματικότητα και αγριότητα.

Συμμορίες αλλοδαπών (κυρίως από μουσουλμανικές χώρες) που κανονικά δεν θα έπρεπε να βρίσκονται καν στην Ελλάδα έχουν μετατρέψει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας σε «ζούγκλα» αναγκάζοντας τους Έλληνες πολίτες να φοβούνται να κυκλοφορήσουν  ακόμη και τις πρωινές ώρες. Να δούμε που θα πάει αυτή η κατάσταση κι αν επιτέλους θα υπάρχει ύφεση της τρομερής εγκληματικότητας που προκαλούν οι αλλοδαποί.

Εξετάζεται αυστηροποίηση των ποινών εξετάζεται με αφορμή τη Δολοφονία στα Γλυκά Νερά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Θέμα ημερών η σύλληψη των αλλοδαπών δραστών (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.