ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία στα Σεπόλια: Ήταν η τέταρτη επίθεση σε βάρος του θύματος

Στους ανοιχτούς λογαριασμούς και στο παρελθόν του 34χρονου Αριστείδη Παππά εστιάζουν οι έρευνες της αστυνομίας.
Δολοφονία στα Σεπόλια: Ήταν η τέταρτη επίθεση σε βάρος του θύματος

Δολοφονία στα Σεπόλια: Στους ανοιχτούς λογαριασμούς και στο παρελθόν του 34χρονου Αριστείδη Παππά εστιάζουν οι έρευνες της αστυνομίας.

Δολοφονία στα Σεπόλια με το θύμα να δέχεται οκτώ σφαίρες: Ο Αριστείδης Παππάς, με καταγωγή από τη Βόρεια Ήπειρο, ήταν σεσημασμένος κακοποιός.

Το άγριο έγκλημα εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τις 18:00, στην οδό Δυρραχίου 30, όταν ένοπλος εισέβαλε σε καφενείο, πυροβόλησε στο κεφάλι τον 34χρονο και τον σκότωσε.

Πριν απ’ αυτό είχαν σημειωθεί τρεις απόπειρες δολοφονίας σε βάρος του Αριστείδη Παππά, ο οποίος στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για ληστείες, διακίνηση ναρκωτικών και είχε φυλακιστεί.

Τον περασμένο Φεβρουάριο είχε δεχθεί επίθεση στην Πλατεία Αττικής και οι δράστες είχαν αφήσει το πιστόλι σε ταξί, με το οποίο διέφυγαν.

Γίνεται λόγος για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών διακίνησης ναρκωτικών που δρουν στην Αθήνα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έρχεται ρύθμιση 420 δόσεων σε παλιές και νέες οφειλές – Πώς θα γίνεται

Επιδόματα – συντάξεις: Όλες οι καταβολές από ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ, ΟΠΕΚΑ και Υπουργείο Εργασίας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία στα Σεπόλια: Ήταν η τέταρτη επίθεση σε βάρος του θύματος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.