ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία στα Βριλήσσια: Μια γεμιστήρα άδειασε ο εκτελεστής πριν τη χαριστική βολή!

Δολοφονία στα Βριλήσσια: Ένας άγνωστος πλησίασε πεζός το θύμα την ώρα που βρισκόταν στο δρόμο κοντά στο σπίτι του και άνοιξε πυρ.Μάλιστα, πριν φύγει, έριξε μια χαριστική βολή στο κεφάλι.
Δολοφονία στα Βριλήσσια: Μια γεμιστήρα άδειασε ο εκτελεστής πριν τη χαριστική βολή!

Δολοφονία στα Βριλήσσια: O νεκρός ήταν υψηλό στέλεχος σε εγκληματική ομάδα. Η εκτέλεση του είναι ένα ακόμη κεφάλαιο στο «βιβλίο με τα ξεκαθαρίσματα της νύχτας» που έχει αρχίσει εδώ και δυο χρόνια.

Με μια μάλιστα σιωπηλή συμφωνία, ότι το όπλο που θα χρησιμοποιούν για να εξοντώνουν του αντιπάλους τους θα είναι πολεμικό τυφέκιο καλάσνικοφ»:

Αυτό ανέφερε στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. που έρευνα από χθες την εκτέλεση του 56χρόνου στα Βριλήσσια, μη αφήνοντας κανένα άλλο ενδεχόμενο ανοιχτό και τονίζοντας πως ο πόλεμος της νύχτας καλά κρατεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία στα Βριλήσσια: Ποιος ήταν ο 56χρονος που εκτέλεσαν

Πάνω από 20 κάλυκες από το όπλο – ταυτότητα, που πλέον κρύβεται πίσω από ξεκαθαρίσματα μεταξύ εχθρικών ομάδων που δρουν στα εγκληματικά σοκάκια της νύχτας, βρέθηκαν στο σημείο που έπεσε νεκρός ο άνδρας με το δισύλλαβο προσωνύμιο.

Ένας άγνωστος πλησίασε πεζός το θύμα την ώρα που βρισκόταν στο δρόμο κοντά στο σπίτι του και άνοιξε πυρ.

Μάλιστα, πριν φύγει, έριξε μια χαριστική βολή στο κεφάλι.

Πληρωμένοι, δηλαδή, δολοφόνοι που στο παρελθόν οι αρχές είχαν διαπιστώσει ότι έρχονταν στην Ελλάδα μόνο για τη κατά παραγγελία και αμέσως μετά την εκάστοτε δολοφονία επέστρεφαν στη χώρα τους.

Η ΕΛ.ΑΣ. «βλέπει» ομοιότητες στη χθεσινή εκτέλεση στα Βριλήσσια με δολοφονίες του παρελθόντος που σχετίζονταν με «συμβόλαια» θανάτου ανθρώπων της νύχτας

Χαριστική βολή στο θύμα του έδωσε ο δράστης της εκτέλεσης του 56χρονου στα Βριλήσσια. Η αρχική μαρτυρία πολίτη επιβεβαιώνεται και από άλλα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής έχει συλλέξει πλήθος καταθέσεων, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για το όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης.

Οι αστυνομικοί θεωρούν σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι «καθαρό», δηλαδή δεν θα έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε εγκληματικές ενέργειες. Ωστόσο, οι έρευνες στους κάλυκες θα δείξουν εάν οι εκτιμήσεις τους επιβεβαιωθούν.

Αστυνομικές πηγές μιλούν για «συμβόλαιο θανάτου» και μάλιστα «ακριβοπληρωμένο». Το γεγονός ότι ο δράστης ήταν αρχικά πεζός δείχνει στους αστυνομικούς ότι έχουν να κάνουν με επαγγελματία εκτελεστή, που είχε μελετήσει καλά το σχέδιό του.

Δολοφονία στα Βριλήσσια: Μια γεμιστήρα άδειασε ο εκτελεστής πριν τη χαριστική βολή!

Πηγή veteranos.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία στα Βριλήσσια: Μια γεμιστήρα άδειασε ο εκτελεστής πριν τη χαριστική βολή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.