ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία στη Δάφνη: Γειτόνισσα είχε καλέσει τις αρχές πριν από 19 ημέρες

Δολοφονία στη Δάφνη: Πολλά ερωτηματικά «γεννά» η αντίδραση της Αστυνομίας σε καταγγελία γειτόνισσας για  ενδοοικογενειακή βία. Η ανάρτηση που έκανε η ίδια στο facebook.
Δολοφονία στη Δάφνη: Γειτόνισσα είχε καλέσει τις αρχές πριν από 19 ημέρες

Δολοφονία στη Δάφνη: Πολλά ερωτηματικά «γεννά» η αντίδραση της Αστυνομίας σε καταγγελία γειτόνισσας για  ενδοοικογενειακή βία. Η ανάρτηση που έκανε η ίδια στο facebook.

Δολοφονία στη Δάφνη: Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν οι αστυνομικοί που φαίνεται να είχαν αγνοήσει τις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία. Ένοικος της πολυκατοικίας είχε καταγγείλει τα όσα περιστατικά βίας προηγήθηκαν, πριν την δολοφονία της άτυχης κοπέλας από το σύζυγό της. Έσφαξε τη γυναίκα του και παραδόθηκε στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει μέσω facebook, ένοικος της πολυκατοικίας, η γυναικοκτονία στη Δάφνη φαίνεται να αποτελεί υπόθεση συνεχούς και κλιμακούμενης κακοποιητικής συμπεριφοράς και έμφυλης βίας.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε γειτόνισσα του θύματος στη Δάφνη, κλήθηκαν να ελέγξουν περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στις 11 Ιουλίου, ωστόσο έφυγαν άπραγοι. Αποτέλεσμα 19 μέρες μετά η 31χρονη να δολοφονηθεί από τον σύζυγό της.

Όπως έγραφε στην ανάρτησή της εκείνη την ημέρα, «το περιπολικό ήρθε μετά από 25 λεπτά δεν μπήκαν καν στο κόπο να κατέβουν άνοιξαν απλά τα παράθυρα και έφυγαν». Σε σημερινή της ανάρτηση η ένοικος, παραπέμπει στην παλαιότερη ανάρτησή της, σχολιάζοντας, «Τη σκότωσε τελικά. Αυτό έχω να πω».

Αναλυτικά η ανάρτηση-καταγγελία: 

«Σήμερα βράδυ κάλεσα το 100 για ενδοοικογενειακή βία σε γειτονικό διαμέρισμα που ζει και ανήλικο. Τα κουδούνια αλλάχτηκαν την Παρασκευή και έδωσα το δικό μου φυσικά για να μπουν στην πολυκατοικία. Το περιπολικό ήρθε μετά από 25 λεπτά δεν μπήκαν καν στο κόπο να κατέβουν άνοιξαν απλά τα παράθυρα και έφυγαν! Δεν έκανα καταγγελία για πάρτι αγαπημένη ελληνική αστυνομία. Σας κάλεσα ενώ είχε θορυβηθεί ακόμα και η διαχειρίστρια. Όχι, άγχος παίδες μονό τα πτώματα μετράνε τηλεοπτικά. Όταν τη σφάξει λοιπόν, θα ενημερώσω πρώτα κανένα κανάλι για να σας φωνάξουν».

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πήρε «θέση» για το περιστατικό. «Για όσους αστυνομικούς δεν το αντιλαμβάνονται αυτό (σ.σ. να εκτελούν το καθήκον τους), δεν υπάρχει θέση στην Ελληνική Αστυνομία», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Διαβάστε ακόμη: 

Κυριάκος Μητσοτάκης: Του κήρυξε τον… πόλεμο ο «Αγάπη Μόνο»

Κορονοϊός: Τα τελευταία δεδομένα στη χώρα – Τι ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Τζιοβίνκο: Εκτός και από το δεύτερο φιλικό της Αλ Χιλάλ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία στη Δάφνη: Γειτόνισσα είχε καλέσει τις αρχές πριν από 19 ημέρες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.