ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία στη Βούλα: Παίρνει νέα τροπή – Αποκαλύψεις για τη διπλή ταυτότητα του θύματος

Στο θύμα είχαν βρεθεί δυο ταυτότητες
Δολοφονία στη Βούλα: Παίρνει νέα τροπή – Αποκαλύψεις για τη διπλή ταυτότητα του θύματος

Μαφιόζικη εκτέλεση κατά Βέλγου επιχειρηματία στη Βούλα: Η ΕΛΑΣ είναι πλέον πολύ κοντά στην ταυτοποίηση του Βέλγου που έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης την Παρασκευή 29/5 στη Βούλα.

Όπως αναφέρει η «Καθημερινή» για την υπόθεση με την δολοφονία στη Βούλα του Βέλγου επιχειρηματία, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μία από τις δύο ταυτότητες που βρέθηκαν επάνω του, στο σκηνικό του εγκλήματος, θεωρείται κατόπιν της αστυνομικής διερεύνησης ότι είναι κατά πάσα πιθανότητα η πραγματική.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, με τα στοιχεία της συγκεκριμένης, αυθεντικής ταυτότητας, προκύπτει ότι το θύμα είναι πράγματι Βέλγος υπήκοος, ενώ το όνομά του φέρεται να έχει απασχολήσει τις διεθνείς διωκτικές αρχές σε μεγάλες υποθέσεις ναρκωτικών στο εξωτερικό, κάτι που μένει βεβαίως να επιβεβαιωθεί από τις βελγικές αρχές μέσω Ιnterpol.

Δολοφονία στη Βούλα: Τι κατέθεσε η σύζυγος του θύματος

Αποκαλύψεις έρχονται για τη δολοφονία στη Βούλα

Οι εν Ελλάδι δραστηριότητές του πάντως αφορούσαν κατά πληροφορίες εμπορία τροφίμων και κάρβουνου. Ο Βέλγος, σύμφωνα με τα στοιχεία της θεωρούμενης ως πραγματικής ταυτότητας έχει γεννηθεί το 1973, διέμενε δε, στην Ελλάδα τα τρία τελευταία χρόνια, εκ των οποίων το ένα στην οδό Δωδεκανήσου.

Σημειώνεται ότι αύριο, μετά τη διενέργεια της προγραμματισμένης νεκροψίας, θα γίνει η λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων τα οποία θα σταλούν σε Europol, Interpol προκειμένου να υπάρξει επιβεβαίωση της ταυτότητας του θύματος και ενδεχομένως των δραστηριοτήτων του. Όλα αυτά έρχονται να αποκαλυφθούν μετά την μαφιόζικη εκτέλεση του επιχειρηματία στη Βούλα.

ΠΗΓΗ: dikaiologitika.gr

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία στη Βούλα: Παίρνει νέα τροπή – Αποκαλύψεις για τη διπλή ταυτότητα του θύματος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.