ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα – Σοκαριστική η ομολογία του συζύγου: «Εγώ τη σκότωσα για οικονομικούς λόγους»

Η δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα παίρνει σοκαριστική τροπή, αφού ο σύζυγος της άτυχης 64χρονης ομολόγησε πως ήταν ο δράστης του εγκλήματος.
Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα – Σοκαριστική η ομολογία του συζύγου: «Εγώ τη σκότωσα για οικονομικούς λόγους»

Η δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα παίρνει σοκαριστική τροπή, αφού ο σύζυγος της άτυχης 64χρονης ομολόγησε πως ήταν ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Ο 75χρονος Δημήτρης Κ. και η 64χρονη Ελένη, πρώην σύζυγος του με την οποία είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, ήταν σε κατάσταση πολέμου για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αιτία, όπως φαίνεται τα οικονομικά, που αποδείχθηκαν μοιραία για την 64χρονη. Ένα τριώροφο σπίτι και δύο καθαριστήρια ρούχων που κάποτε τους είχαν ενώσει και μετά τους οδήγησαν σε έναν ολέθριο κατήφορο και τελικά στο θάνατο την άτυχη γυναίκα.

«Εγώ τη σκότωσα. Πάρτε το πιστόλι και τις σφαίρες… Το έκανα για οικονομικούς λόγους. Με την πρώην γυναίκα μου είχαμε μεγάλες οικονομικές διαφορές», ήταν τα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς όταν 22 ώρες μετά τη δολοφονία, πέρασε μαζί με τον δικηγόρο του το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής για να παραδοθεί.

Το πρωί του Σαββάτου, ο Δημήτρης Κ., στα 75 του χρόνια θα παρουσιαστεί στον εισαγγελέα και θα κληθεί να απολογηθεί και να δικαιολογήσει τι ήταν αυτό που στα μέσα της όγδοης δεκαετίας της ζωής του, τον έκανε δολοφόνο.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μία ακραία σχέση ανάμεσα στο ζευγάρι το τελευταίο διάστημα. Άγριοι καυγάδες, καταγγελίες στα αστυνομικά τμήματα και άσχημες καταστάσεις με φόντο ένα τριώροφο και δύο καθαριστήρια.

Το χρονικό της δολοφονίας

Την Πέμπτη που μας πέρασε η 64χρονη Ελένη, πήγε στο Α.Τ Κορυδαλλού και κατέθεσε μήνυση εναντίον του πρώην συζύγου της. Όταν εκείνος το έμαθε, αποφάσισε να βάλει τέλος σε αυτή τη διαμάχη με τον πιο φρικτό τρόπο κλείνοντας τους ανοικτούς λογαριασμούς που είχε μαζί της με σφαίρες και αίμα.

Όταν λίγο πριν τις εννέα η 64χρονη κατέβηκε από το σπίτι στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους στην Αγία Βαρβάρα ο 75χρονος με το 32άρι πιστόλι στα χέρια ήταν έτοιμος για την τελευταία… πράξη.

Μόλις την είδε, την πλησίασε και πίεσε τη σκανδάλη τρεις φορές. Οι δύο σφαίρες τη βρήκαν στον λαιμό και μια στην κλείδα. Η γυναίκα σωριάστηκε στην άσφαλτο νεκρή, πνιγμένη σε λίμνη αίματος την ίδια ώρα που ο δράστης απομακρυνόταν με γρήγορο βηματισμό από τον τόπο του εγκλήματος που ο ίδιος είχε διαπράξει, σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Οι γείτονες κατέβηκαν έντρομοι και τηλεφώνησαν αμέσως στο ΕΚΑΒ. Η Ελένη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Νίκαιας όμως ήταν ήδη αργά. Μια σχέση ζωής, κατέληξε σε τραγωδία.

Αγοράστε online τον απόλυτο οδηγό για το Euro 2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Survivor trailer 6/6: Συγκλονισμένοι Σάκης και Μαριαλένα – Οι Amigos κοροϊδεύουν τον Ντάφυ!

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Survivor – Τριαντάφυλλος: Ο Ατζούν πήρε πίσω από τον Ντάφυ όσα χρήματα έδωσε – Πώς το κατάφερε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα – Σοκαριστική η ομολογία του συζύγου: «Εγώ τη σκότωσα για οικονομικούς λόγους»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.