ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία βρέφους στη Ν.Σμύρνη: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 22χρονη

Στην 22χρονη, απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα
Δολοφονία βρέφους στη Ν.Σμύρνη: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 22χρονη

Σπίτι της θα επιστρέψει μόλις πάρει εξιτήριο, η 22χρονη παιδοκτόνος, σύμφωνα με την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα.

Στην 22χρονη, απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, ενώ θα πρέπει να καταβάλει εγγύηση 5.000 ευρώ και να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της 2 φορές το μήνα.

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την απόφαση της Δικαιοσύνης. Εκ του αποτελέσματος θεωρούμε ότι η υπερασπιστική γραμμή που ακολουθήσαμε έγινε αποδεκτή τόσο από τους δικαστικούς λειτουργούς όσο και από τους ειδικούς ιατρούς που ζήτησαν η 22χρονη να μεταφερθεί σε ειδική κλινική για ψυχολογική υποστήριξη»,ανέφερε ο συνήγορός της Αλέξανδρος Αλεξιάδης

Η ομολογία της 22χρονης

«Τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο του 2017 έκανα τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο βγήκε θετικό.

Αποφάσισα να το πω στον φίλο μου. Τον πήρα τηλέφωνο και όταν του το είπα, μου έκλεισε το τηλέφωνο. Τον ξαναπήρα και άλλες φορές, αλλά δεν μου το σήκωσε. Ήθελα να κρατήσω το παιδί και δεν ήθελα να κάνω έκτρωση και να το σκοτώσω.

Σκέφτηκα λοιπόν να το κρατήσω μυστικό, μέχρι την ημέρα που θα γεννήσω. Σκεφτόμουν να γεννήσω σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο επειδή δεν είχα λεφτά να πάω σε γιατρό. Υπολόγιζα μόνη μου τους μήνες και πίστευα ότι θα γεννήσω τον Μάιο.

Από τη μητέρα μου κατάφερα να το κρύψω, γιατί δεν είχα φουσκώσει πολύ και άρχισα να φοράω πιο φαρδιά ρούχα. Άλλωστε ποτέ μου δεν ήμουν αδύνατη, οπότε και τα κιλά που πήρα δεν μου φαίνονταν τόσο.

Την Παρασκευή 20-04-18 ξύπνησα κανονικά το πρωί για να πάω στη σχολή. Η μητέρα μου είχε φύγει από το σπίτι νωρίτερα, όπως κάνει κάθε ήμερα. Εγώ έφυγα περίπου στις 8.30.

Στον δρόμο για τη σχολή άρχισα να μην αισθάνομαι καλά, ενώ ξεκίνησε να με πονάει και η κοιλιά μου.

Γύρισα λοιπόν σπίτι για να ξαπλώσω. Επειδή όμως άρχισα να πονάω όλο και πιο συχνά, περίπου κάθε πέντε λεπτά δηλαδή, κατάλαβα πως ήρθε η ώρα να γεννήσω. Δεν είχα όμως χρήματα για να πάω στο νοσοκομείο…

Πανικοβλήθηκα όταν γύρισε η μητέρα μου στο σπίτι. Ντρεπόμουν και φοβόμουν, όπως κάνω και τώρα.

Δεν ξέρω τι να πω για αυτό που συνέβη, εκείνη τη στιγμή τα έχασα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία βρέφους στη Ν.Σμύρνη: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 22χρονη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.