ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δωρεάν συνδρομές σε NOVA, Cosmote TV, Wind Vision, Vodafone TV θέλει ο Υπουργός Επικρατείας

Επιστολή θέλησε να στείλει ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη, προς τα  α μέλη της «Ελληνικής Συμμαχίας για τις ψηφιακές δεξιότητες και την απασχόληση», τα μέλη του ΣΕΠΕ, τους παρόχους τηλεπικοινωνιών και τις επιχειρήσεις συνδρομητικών υπηρεσιών. Συγκεκριμένα, ζητάει από τις επιχειρήσεις να εξετάσουν αν μπορούν να παρέχουν τα συνδρομητικά τους δωρεάν, για όσο...
Δωρεάν συνδρομές σε NOVA, Cosmote TV, Wind Vision, Vodafone TV θέλει ο Υπουργός Επικρατείας

Επιστολή θέλησε να στείλει ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη, προς τα  α μέλη της «Ελληνικής Συμμαχίας για τις ψηφιακές δεξιότητες και την απασχόληση», τα μέλη του ΣΕΠΕ, τους παρόχους τηλεπικοινωνιών και τις επιχειρήσεις συνδρομητικών υπηρεσιών.

Συγκεκριμένα, ζητάει από τις επιχειρήσεις να εξετάσουν αν μπορούν να παρέχουν τα συνδρομητικά τους δωρεάν, για όσο διαρκέσουν τα έκτακτα μέτρα που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Χαμός για τα αντισηπτικά μπροστά στον Άδωνι Γεωργιάδη (vid)

Μέσα σε αυτά φυσικά βρίσκονται η NOVA, το Cosmote TV, το Wind Vision και το Vodafone TV. Η πρωτοβουλία αυτή, έχει πάρει τίτλο «#DigitalSolidarityGR», ενώ θα είναι αναρτημένη στην «Ελληνική Συμμαχία» της Γενικής Γραμματείας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δωρεάν συνδρομές σε NOVA, Cosmote TV, Wind Vision, Vodafone TV θέλει ο Υπουργός Επικρατείας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.