ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δώρο Πάσχα 2021: Υπολογίστε πόσα χρήματα θα πάρετε – Πότε θα καταβληθεί

Το Πάσχα πλησιάζει και το Δώρο ετοιμάζεται να σιγά-σιγά για να μπει στους λογαριασμούς των εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα.
Δώρο Πάσχα 2021: Υπολογίστε πόσα χρήματα θα πάρετε – Πότε θα καταβληθεί

Δώρα Πάσχα 2021: Το Πάσχα πλησιάζει και το Δώρο ετοιμάζεται να σιγά-σιγά για να μπει στους λογαριασμούς των εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα.

Δώρα Πάσχα 2021: Μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα τη Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου, θα πρέπει να λάβουν το Δώρο Πάσχα, οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα.

Η ημερομηνία αυτή είναι η καταληκτική, με τους εργοδότες να έχουν το δικαίωμα να δώσουν το δώρο ακόμα πιο νωρίς, εφόσον το επιθυμούν οι ίδιοι.

Για τον υπολογισμό του ποσού του Δώρου Πάσχα λαμβάνεται υπ’ όψη ο τρόπος αμοιβής των μισθωτών, ημερομίσθιο ή μισθός.

Η χρονική περίοδος που υπολογίζεται για το Δώρο αρχίζει φυσικά από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τις 30 Απριλίου κάθε χρόνου.

Αν ο μισθωτός εργάζεται ολόκληρο αυτό το διάστημα, τότε δικαιούται να λάβει μισό μηνιαία μισθό, αλλιώς θα δει στους λογαριασμούς του ένα κομμάτι του Δώρου.

Εκτός από την περίπτωση που η εργασία παρασχέθηκε χωρίς διακοπή όλο το διάστημα από την 1η Ιανουαρίου έως την 30ή Απριλίου, στο διάστημα αυτό συνυπολογίζονται και όλες οι ημέρες που οι εργαζόμενοι-ες απουσιάζουν νόμιμα από την εργασία τους (π.χ. με ετήσια άδεια, με άδεια μητρότητας, με σπουδαστική άδεια).

Δείτε ΕΔΩ το πόσο που δικαιούστε

Διαβάστε επίσης:

Πάσχα – Lockdown: Τα σενάρια για τις μετακινήσεις από νομό σε νομό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δώρο Πάσχα 2021: Υπολογίστε πόσα χρήματα θα πάρετε – Πότε θα καταβληθεί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.