ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δώρο Πάσχα: Πότε θα καταβληθεί – Πότε πληρώνονται όλα τα επιδόματα (vid)

Η «MEGA Σαββατοκύριακο» απάντησε στα ερωτήματα για το πότε θα καταβληθεί το Δώρο Πάσχα φέτος, αλλά και τα διάφορα επιδόματα. Συγκεκριμένα ο δικηγόρος Κώστας Τσουκαλάς, η δικηγόρος Αριάδνη Νούκα και ο φοροτεχνικός Θράσος Μίαρης, μίλησαν για το πότε θα καταβληθεί το Δώρο Πάσχα 2021, καθώς επίσης και τα όλα τα επιδόματα: Παιδιού, στέγασης, ελάχιστου εγγυημένου...
Δώρο Πάσχα: Πότε θα καταβληθεί – Πότε πληρώνονται όλα τα επιδόματα (vid)

Η «MEGA Σαββατοκύριακο» απάντησε στα ερωτήματα για το πότε θα καταβληθεί το Δώρο Πάσχα φέτος, αλλά και τα διάφορα επιδόματα.

Συγκεκριμένα ο δικηγόρος Κώστας Τσουκαλάς, η δικηγόρος Αριάδνη Νούκα και ο φοροτεχνικός Θράσος Μίαρης, μίλησαν για το πότε θα καταβληθεί το Δώρο Πάσχα 2021, καθώς επίσης και τα όλα τα επιδόματα: Παιδιού, στέγασης, ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, προνοιακά, αναπηρικά το πρόγραμμα «Γέφυρα», θέρμανσης, το γέννησης, των ανασφάλιστων υπερηλίκων και η προστασία της πρώτης κατοικίας.

Πάσχα: Πότε πληρώνεται το δώρο

Για το δώρο Πάσχα, ο κ. Τσουκαλάς υποστήριξε ότι ένα μέρος του θα είναι με βάση τους μισθός της αναστολής κι ένα με βάση του μισθού που οφείλει ο εργοδότης. Ενώ η πληρωμή θα γίνει έως τη Μεγάλη Τετάρτη, το κομμάτι του Απριλίου μάλλον θα πληρωθεί σε δεύτερη δόση. Όσοι εργάστηκαν κανονικά από 1/1 έως 30/4, θα λάβουν ολόκληρο το δώρο του Πάσχα.

Επιδόματα: Οι ημερομηνίες πληρωμές τους

Για τα επιδόματα η κυρία Νούκα μίλησε για τις ημερομηνίες πληρωμών. Συγκεκριμένα, το επίδομα παιδιού αφορά 627.113 οικογένειες, ενώ το επίδομα στέγασης 271.644. Οι πληρωμές θα γίνουν την Τετάρτη 31/3. Η πρώτη διμηνιαία δόση είναι 203 ευρώ και θα ακολουθήσουν άλλες πέντε.

Την ίδια μέρα πληρώνονται το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, τα προνοιακά-αναπηρικά, το πρόγραμμα «Γέφυρα», το επίδομα θέρμανσης, το επίδομα γέννησης, των ανασφάλιστων υπερηλίκων και η προστασία της 1ης κατοικίας.

Δείτε παρακάτω τα σχετικά ρεπορτάζ του MEGA και άλλων καναλιών

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δώρο Πάσχα: Πότε θα καταβληθεί – Πότε πληρώνονται όλα τα επιδόματα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.