ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δούκισσα Νομικού : H συγκινητική ανάρτηση για τον Σάββα Θεοδωρίδη

Συγγενείς, φίλοι, και φυσικά όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού είπαν το τελευταίο αντίο στον Σάββα Θεοδωρίδη το μεσημέρι της Πέμπτης, στη Μητρόπολη Αθηνών. Ο Σάββας Θεοδωρίδης ήταν ο πατέρας του επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδωρίδη, ο οποίος είναι παντρεμένος με τη Δούκισσα Νομικού. Μάλιστα, το ζευγάρι έχει δώσει και το όνομά του στον γιο του. 1200+ παιχνίδια...
Δούκισσα Νομικού : H συγκινητική ανάρτηση για τον Σάββα Θεοδωρίδη

Συγγενείς, φίλοι, και φυσικά όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού είπαν το τελευταίο αντίο στον Σάββα Θεοδωρίδη το μεσημέρι της Πέμπτης, στη Μητρόπολη Αθηνών.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης ήταν ο πατέρας του επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδωρίδη, ο οποίος είναι παντρεμένος με τη Δούκισσα Νομικού. Μάλιστα, το ζευγάρι έχει δώσει και το όνομά του στον γιο του.

1200+ παιχνίδια καζίνο και καθημερινές προσφορές*

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις +21

Η Δούκισσα Νομικού έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για τον πεθερό της που έφυγε από τη ζωή.

«Θα σε αγαπάμε πάντα πολύ παππού Σάββα», έγραψε στη λεζάντα η Δούκισσα Νομικού.

Δείτε παρακάτω την συγκινητική ανάρτηση στο Instagram:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Θα σε αγαπάμε πάντα πολύ παππού Σάββα 🙏🏻

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δούκισσα Νομικού : H συγκινητική ανάρτηση για τον Σάββα Θεοδωρίδη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.