ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Δράκος του Κάβου»: Η συγκλονιστική περιγραφή ενός από τα θύματά του (vid)

«Δράκος του Κάβου»: Τις φρικτές στιγμές που έζησε στα χέρια του «Δράκου του Κάβου» περιέγραψε ένα από τα θύματά του.
«Δράκος του Κάβου»: Η συγκλονιστική περιγραφή ενός από τα θύματά του (vid)

«Δράκος του Κάβου»: Τις φρικτές στιγμές που έζησε στα χέρια του «Δράκου του Κάβου» περιέγραψε ένα από τα θύματά του.

«Ο βιαστής του Κάβου με χτυπούσε και με βίαζε για τέσσερις ημέρες. Υπό την απειλή του μαχαιριού, τραβούσε και βίντεο», είπε συγκλονισμένο το θύμα και πρόσθεσε:

«Τον παρακάλεσε να φύγει να με αφήσει φωνάζοντας βοήθεια. Με χτύπησε με τις γροθιές του πολλές φορές στο πρόσωπο και το στήθος. Αρχισε να αιμορραγώ. Μου έλεγε να σταματήσω να φωνάζω. Πήρε μια πέτρα και άρχισε να με χτυπά στο κεφάλι. Απειλούσε να με σκοτώσει και μου είπε οτι έχει σκοτώσει τον σύντροφό μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ισχυρισμός σοκ στις ΗΠΑ: «Το Πεκίνο σαμποτάρει την παρασκευή εμβολίου»

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του κατηγορούμενου δηλώνει πως όλα έγιναν με την συναίνεσή του θύματος Μια θέση που σε καμία περίπτωση δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα.

Έτσι ο πελάτης του η αλλιώς «Δράκος του Κάβου» θα οδηγηθεί και πάλι στη φυλακή.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Δράκος του Κάβου»: Η συγκλονιστική περιγραφή ενός από τα θύματά του (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.