ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δραματική έκκληση από το Εθνικό Αστεροσκοπείο: Μείνετε σπίτι με κλειστές πόρτες και παράθυρα – Τοξικό νέφος!

Έκκληση προς όλους τους πολίτες κάνει το Εθνικό Αστεροσκοπείο, για να προφυλαχτούν από την πυρκαγιά που μαίνεται στη Βαρυμπόμπη.
Δραματική έκκληση από το Εθνικό Αστεροσκοπείο: Μείνετε σπίτι με κλειστές πόρτες και παράθυρα – Τοξικό νέφος!

Έκκληση προς όλους τους πολίτες κάνει το Εθνικό Αστεροσκοπείο, για να προφυλαχτούν από την πυρκαγιά που μαίνεται στη Βαρυμπόμπη.

Συναγερμό έχει σημάνει το Εθνικό Αστεροσκοπείο από τις 5 το πρωί της Τετάρτης και ενημερώνει τους πολίτες για τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση του στο Facebook, ζητάει από τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους, προκειμένου να προστατευτούν από τα σωματίδια που βρίσκονται στον αέρα λόγω της πυρκαγιάς.

«4 Αυγούστου 05:00: Η κατάσταση πλέον σε πολλές περιοχές της Αθήνας είναι άσχημη όσο αφορά τα επιβλαβή σωματίδια PM2.5 (λεπτά εισπνεόμενα σωματίδια, με διάμετρο περί τα 2,5 μικρόμετρα και μικρότερα). Εφιστούμε την προσοχή στους κατοίκους του λεκανοπεδίου να παραμείνουν εντός των σπιτιών τους με ερμητικά κλειστά παράθυρα και πόρτες.

Από την Ευρωπαϊκή πλατφόρμα μετρήσεων ποιότητας αέρα PurpleAir: Real-time Air Quality Monitoring που στηρίζεται στην νέα γενιά αισθητήρων “Internet of Things”. Οι μονάδες είναι σε μικρογραμμάρια ανά κυβικό μέτρο. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι αβαθμονόμητες και πρέπει να διαιρεθούν με έναν παράγοντα 1.8 περίπου», αναφέρει το Εθνικό Αστεροσκοπείο.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Και τώρα η ώρα του Καμαρά!

Σε πύρινο κλοιό Μεσσηνία και Μάνη – Τεράστιες καταστροφές σε εκτάσεις με ελιές και αμπελώνες!

Αθλητικές μεταδόσεις για την Τετάρτη 4 Αυγούστου!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δραματική έκκληση από το Εθνικό Αστεροσκοπείο: Μείνετε σπίτι με κλειστές πόρτες και παράθυρα – Τοξικό νέφος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.