ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δραπετσώνα: Μεγάλη η ταχύτητα του ΙΧ της μητέρας και του αδελφού του Π. Μαυρίκου (vids)

Δραπετσώνα: Με μεγάλη ταχύτητα έτρεχε το ΙΧ στο οποίπ έπεβαιναν η μητέρα και ο αδερφός του Π. Μαυρίκου το οποίο «βουτηξε» στον Νέο Μόλο.
Δραπετσώνα: Μεγάλη η ταχύτητα του ΙΧ της μητέρας και του αδελφού του Π. Μαυρίκου (vids)

Δραπετσώνα: Μεγάλη ήταν η ταχύτητα που είχε αναπτύξει το όχημα στο οποίο επέβαιναν η μητέρα και ο αδελφός του Παναγιώτη Μαυρίκου το οποίο την Τετάρτη (9/10) «βούτηξε» στον Νέο Μώλο, με αποτέλεσμα αμφότεροι να χάσουν τη ζωή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Νεκροί δύο συγγενείς του Παναγιώτη Μαυρίκου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το ΙΧ κινούταν με ταχύτητα γύρω στα 100 χιλιόμετρα, με τις Αρχές να εξετάζουν τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους. Στο σημείο υπήρχε μια κάμερα, ενώ υπάρχουν και τουλάχιστον τρεις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων. Επιπλέον οι αρμόδιοι μελετούν και τα ευρήματα μέσα από τη μαύρη Mercedes στην οποία επέβαιναν τα θύματα την οποία σύμφωνα με πληροφορίες οδηγούσε η Σοφία Μαυρίκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Οικογένεια Μαυρίκου: «Ολοκλήρωση του δράματος»

Τα πρώτα συμπεράσματα που βγαίνουν είναι ότι στην απονενοημένη κίνηση οδήγησαν την 75χρονη και Σοφία Μαυρίκου και τον 53χρονο γιο της Θόδωρο τα ψυχολογικά προβλήματα και η τραγική οικονομική κατάσταση.

Άλλωστε για τους δύο τους η απώλεια του εκδότη Παναγιώτη (Τάκη) Μαυρίκου, τον Ιούνιο του 2016, γιου και αδερφού των θυμάτων αντίστοιχα, είχε επηρεάσει πάρα πολύ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Αυτός ήταν ο Παναγιώτης Μαυρίκος

Θυμίζουμε ότι η ίδια η Σοφία Μαυρίκου δεν είχε αποκαλύψει ότι είχε χάσει από καρκίνο και την 16χρονη κόρη της, γεγονός που επίσης τον είχε επηρεάσει. Τα τελευταία χρόνια λόγω των χρεών είχε αναγκαστει να μετακομίσει από τη Βάρκιζα σε ένα πολύ φτωχικό σπίτι στο Κερατσίνι.

Όπως αποκάλυψε ο συνήγορος της οικογένειας κ. Αλέξης Κούγιας, μητέρα και γιος αντιμετώπιζαν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης αφού πολλές δεν είχαν ούτε στη διάθεσή τους ούτε καν νερό.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δραπετσώνα: Μεγάλη η ταχύτητα του ΙΧ της μητέρας και του αδελφού του Π. Μαυρίκου (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.