ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Drive- in cinema: Και στον λόφο του Λυκαβηττού

Ο κορονοϊός έχει αλλάξει όλες τις συνήθειες, ωστόσο κάποιες παλιές επιστρέφουν όπως το drive in cinema που πλέον τείνει να γίνει της μόδας. Μετά την drive- in συναυλία της Γλυφάδας, στον λόφο του Λυκαβηττού θα γίνει προβολή της ταινίας!  Το 4o En Lefko Drive-In Cinema είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 3 Ιουνίου, στις 9 το...
Drive- in cinema: Και στον λόφο του Λυκαβηττού

Ο κορονοϊός έχει αλλάξει όλες τις συνήθειες, ωστόσο κάποιες παλιές επιστρέφουν όπως το drive in cinema που πλέον τείνει να γίνει της μόδας.

Μετά την drive- in συναυλία της Γλυφάδας, στον λόφο του Λυκαβηττού θα γίνει προβολή της ταινίας!  Το 4o En Lefko Drive-In Cinema είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 3 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, στον λόφο του Λυκαβηττού.

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, δίνουμε ραντεβού στο πιο όμορφο σημείο της Αθήνας, στον λόφο του Λυκαβηττού, λίγο μετά τη δύση του ηλίου. Έλα με το αυτοκίνητό σου, για να δούμε μαζί τη θρυλική γαλλική κωμωδία «ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΓΚΑΖΟΝ», που επανακυκλοφορεί από τη ROSEBUD.21.

25 χρόνια μετά και ακόμα… ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΓΚΑΖΟΝ

Η ταινία που ανανέωσε τη γαλλική κωμωδία, καταλύοντας ταμπού δεκαετιών, έρχεται και πάλι στους κινηματογράφους το καλοκαίρι από τη Rosebud.21.

Υποψήφια για 5 βραβεία Σεζάρ και Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας.

Υπόθεση: Η Βικτόρια Αμπρίλ είναι η Λολί, η γλυκιά και όμορφη μητέρα δύο παιδιών, παντρεμένη με τον Λοράν… ένα σωβινιστικό γουρούνι που την απατά με την παραμικρή ευκαιρία!

Όταν στη ζωή (άλλα και το σπίτι) του ζευγαριού εισβάλει η αποφασιστική Μαριχό, η ερωτική έλξη ανάμεσα στις δύο γυναίκες είναι άμεση, εκρηκτική και τελείως αναπάντεχη για τον μπερδεμένο Λοράν.

Η Λολί όμως έχει βρει την απόλυτη ευτυχία: τρεις νύχτες στο ίδιο κρεβάτι με τον άντρα της, τρεις με την αγαπημένη της -και την Κυριακή ρεπό!

Σκηνοθεσία: Josiane Balasko
Ηθοποιοί: Victoria Abril, Josiane Balasko, Alain Chabat, Ticky Holgado, Catherine Hiegel

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Drive- in cinema: Και στον λόφο του Λυκαβηττού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.