ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυτική Μακεδονία: Προβλήματα σε πολλά σχολεία από τις σφοδρές χιονοπτώσεις

Στην Φλώρινα, με απόφαση του δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου, θα παραμείνουν κλειστά
Δυτική Μακεδονία: Προβλήματα σε πολλά σχολεία από τις σφοδρές χιονοπτώσεις

Πολλά προβλήματα ως προς την ομαλή πρόσβαση των μαθητών στα σχολεία έχουν δημιουργήσει το χιόνι και οι χαμηλές θερμοκρασίες στην Φλώρινα και σε άλλες περιοχές της δυτικής Μακεδονίας.

Στην Φλώρινα, με απόφαση του δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου, θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά. Επίσης, στο Αμύνταιο Φλώρινας, με απόφαση του δημάρχου Κώστα Θεοδωρίδη, τα σχολεία θα ξεκινήσουν μια ώρα αργότερα από το κανονικό πρόγραμμα.

Στην ΠΕ Κοζάνης και πιο συγκεκριμένα στον δήμο Σερβίων Βελβεντού, τα σχολεία την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους δύο ώρες αργότερα από τη ώρα έναρξης, ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά. Τέλος, στον δήμο Κοζάνης, με απόφαση του δημάρχου Λευτέρη Ιωαννίδη, η έναρξη των σχολικών μονάδων θα γίνει μια ώρα αργότερα από το κανονικό πρόγραμμα.

ΠΗΓΗ:news.makedonias.gr

Ενημερωθείτε! Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις του Ιανουαρίου 2019

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δυτική Μακεδονία: Προβλήματα σε πολλά σχολεία από τις σφοδρές χιονοπτώσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.