ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εχίνος: Τα αυξημένα κρούσματα φέρνουν ανησυχία – Αντιδράσεις από τους κατοίκους για την καραντίνα (vid)

Σε εκ νέου καραντίνα για επτά μέρες βρίσκεται ο Εχίνος, μετά τα αυξημένα κρούσματα που παρουσιάστηκαν στην περιοχή τις τελευταίες μέρες. Ωστόσο τα παράπονα και οι αντιδράσεις είναι πολλές, αφού οι κάτοικοι τονίζουν ότι το lockdown, είναι πάρα πολύ ζημιογόνο οικονομικά. Έτσι, έχουν αρχίσει οι διαμαρτυρίες, αφού πρόκειται για μία αρκετά τουριστική περιοχή της Ξάνθης....
Εχίνος: Τα αυξημένα κρούσματα φέρνουν ανησυχία  – Αντιδράσεις από τους κατοίκους για την καραντίνα (vid)

Σε εκ νέου καραντίνα για επτά μέρες βρίσκεται ο Εχίνος, μετά τα αυξημένα κρούσματα που παρουσιάστηκαν στην περιοχή τις τελευταίες μέρες.

Ωστόσο τα παράπονα και οι αντιδράσεις είναι πολλές, αφού οι κάτοικοι τονίζουν ότι το lockdown, είναι πάρα πολύ ζημιογόνο οικονομικά.

Έτσι, έχουν αρχίσει οι διαμαρτυρίες, αφού πρόκειται για μία αρκετά τουριστική περιοχή της Ξάνθης.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, από τα 20 κρούσματα που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 12/6, τα 7 αφορούν στον Εχίνο και ακόμη ένα στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με βιτριόλι: Η συνομιλία της Ιωάννας με την 35χρονη στο Facebook

Ωστόσο, οι κάτοικοι αντιδρούν στη νέα καραντίνα και κάνουν λόγο για στοχοποίηση της περιοχής και βγήκαν στους δρόμους, λίγη ώρα μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε από τοπικούς φορείς, με την παρουσία του Σωτήρη Τσιόδρα και του Νίκου Χαρδαλιά.

Αναλυτικότερα, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, το μεσημέρι της Παρασκευής 12/6 κάτοικοι της περιοχή συγκεντρώθηκαν στη γέφυρα που βρίσκεται στην είσοδο του Εχίνου, ζητώντας την άρση του lockdown, τονίζοντας ότι και άλλοι οικισμοί στην Ελλάδα έχουν κρούσματα χωρίς ωστόσο να μπαίνουν σε καραντίνα και πως η περιοχή τους υφίσταται στοχοποίηση, αφού τα περιοριστικά μέτρα δεν αφορούν σε ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εχίνος: Τα αυξημένα κρούσματα φέρνουν ανησυχία – Αντιδράσεις από τους κατοίκους για την καραντίνα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.