ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ECSA: Γενικός Γραμματέας ο Σωτήρης Ράπτης

Ο Σωτήρης Ράπτης ορίστηκε ο νέος Γενικός Γραμματέας της ECSA.
ECSA: Γενικός Γραμματέας ο Σωτήρης Ράπτης

ECSA: Ο Σωτήρης Ράπτης ορίστηκε από τη Γενική Συνέλευση επικεφαλής των Ενώσεων Εφοπλιστών της Ευρωπαϊκής Κοινότητας ως νέος Γενικός Γραμματέας της.

Ο ίδιος είναι 41 ετών, έχοντας εκτενή πολιτική και πολιτική εμπειρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, έχοντας εργαστεί για διάφορους οργανισμούς στις Βρυξέλλες τα τελευταία 14 χρόνια.

Μετά την ένταξή του στην ECSA ως Διευθυντής Περιβάλλοντος και Ασφάλειας το 2020, τους τελευταίους επτά μήνες, ανέλαβε καθήκοντα Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα.

«Ανυπομονώ να συνεχίσω τη δουλειά μου με την ομάδα της ECSA, τα μέλη μας και τις οργανώσεις της βιομηχανίας και της κοινωνίας των πολιτών. Η κλιματική κρίση, η ενεργειακή μετάβαση και η ανταγωνιστικότητα του κλάδου αποτελούν σημαντικές προκλήσεις.

Μια σειρά από νέες πολιτικές της ΕΕ για το κλίμα θα εισαχθούν τα επόμενα δύο χρόνια και αυτό σηματοδοτεί μια καθοριστική στιγμή για τον τομέα της ναυτιλίας. Είναι σημαντικό, οι προτάσεις, οι φιλοδοξίες και οι ανησυχίες του κλάδου να λαμβάνονται υπόψη από τα θεσμικά όργανα της ΕΕ. Το να είσαι ανοιχτός, εποικοδομητικός και τεκμηριωμένος συνεργάτης αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για την ECSA», δήλωσε.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ECSA: Γενικός Γραμματέας ο Σωτήρης Ράπτης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.