ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έδιωξαν 4 παιδιά από σχολείο της Πάτρας γιατί δεν φορούσαν μάσκες! (vid)

Στο 55ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας η διεύθυνση του σχολείου έδιωξε 4 παιδιά, που δεν φορούσαν μάσκα από τον αγιασμό. Όπως ήταν μάλλον αναμενόμενο, η σχολική χρονιά ξεκίνησε με εντάσεις αφού οι μάσκες και η υποχρεωτική χρήση τους έχουν αλλάξει το τοπίο στο εκπαιδευτικό σύστημα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σχολεία: Πρώτο κουδούνι με μάσκες και αντισηπτικά (pics) Στο...
Έδιωξαν 4 παιδιά από σχολείο της Πάτρας γιατί δεν φορούσαν μάσκες! (vid)

Στο 55ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας η διεύθυνση του σχολείου έδιωξε 4 παιδιά, που δεν φορούσαν μάσκα από τον αγιασμό.

Όπως ήταν μάλλον αναμενόμενο, η σχολική χρονιά ξεκίνησε με εντάσεις αφού οι μάσκες και η υποχρεωτική χρήση τους έχουν αλλάξει το τοπίο στο εκπαιδευτικό σύστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σχολεία: Πρώτο κουδούνι με μάσκες και αντισηπτικά (pics)

Στο συγκεκριμένο σχολείο, όπως καταγγέλλει μία μητέρα επικρατούσε «μπάχαλο» και δεν επετράπη στα παιδιά χωρίς μάσκα να παρακολουθήσουν τον αγιασμό.

Όπως είναι γνωστό, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για μαθητές και εκπαιδευτικούς σε όλους τους εσωτερικούς χώρους των σχολείων, στους εξωτερικούς χώρους όταν υπάρχει συνωστισμός (όπως π.χ. κατά την προσέλευση και αποχώρηση από το σχολείο ή στα κυλικεία), στα μέσα μεταφοράς μαθητών, καθώς επίσης κατά την περίοδο προσαρμογής στο νηπιαγωγείο, από υγιή, σταθερό συνοδό (γονέα, κηδεμόνα ή άλλο πρόσωπο).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έδιωξαν 4 παιδιά από σχολείο της Πάτρας γιατί δεν φορούσαν μάσκες! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.