ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αιδηψός: Λήξη συναγερμού με τα 87 τεστ στους τουρίστες από τη Σερβία

Λήξη συναγερμού στην Αιδηψό αφού και τα τελευταία από τα 87 δείγματα που είχαν ελεγχθεί για κορονοϊό από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ βγήκαν αρνητικά. Την ανακοίνωση για τους τουρίστες από τη Σερβία έκανε μέσω ανάρτησής του στο Facebook o δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς.  «Η συνέπεια και η προσπάθεια όλων νίκησε. Η Αιδηψός παραμένει ανοιχτή,...
Αιδηψός: Λήξη συναγερμού με τα 87 τεστ στους τουρίστες από τη Σερβία

Λήξη συναγερμού στην Αιδηψό αφού και τα τελευταία από τα 87 δείγματα που είχαν ελεγχθεί για κορονοϊό από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ βγήκαν αρνητικά.

Την ανακοίνωση για τους τουρίστες από τη Σερβία έκανε μέσω ανάρτησής του στο Facebook o δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς.

«Η συνέπεια και η προσπάθεια όλων νίκησε. Η Αιδηψός παραμένει ανοιχτή, φιλόξενη και covid free» έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Κοντζιάς.

Όλα τα δείγματα αφορούσαν τουρίστες από τη Σερβία που είχαν μεταφερθεί σε ξενοδοχείο καραντίνας μετά τον εντοπισμό ενός ζευγαριού θετικού σε κορονοϊό πριν από μερικά 24ωρα.

Οι τουρίστες βγήκαν, μάλιστα, στα μπαλκόνια και χειροκρότησαν όταν ενημερώθηκαν ότι τα πρώτα 80 από τα συνολικά 87 τεστ είχαν βγει αρνητικά.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ εξηγούσαν ότι δεν ήθελαν με τίποτα να δημιουργήσουν πρόβλημα στην Ελλάδα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αιδηψός: Λήξη συναγερμού με τα 87 τεστ στους τουρίστες από τη Σερβία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.