ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αιδηψός: Συνελήφθη ο άνδρας που κλώτσησε γατάκι και το πέταξε στη θάλασσα

Η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον άνδρα που κλώτησε το γατάκι στη θάλασσα στην Αιδηψό.
Αιδηψός: Συνελήφθη ο άνδρας που κλώτσησε γατάκι και το πέταξε στη θάλασσα

Αιδηψός: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με το ντροπιαστικό περιστατικό, όπου πελάτης κλώτσησε γάτα, την πέταξε από ύψωμα, ενώ οι υπόλοιποι γελούσαν.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, με ανάρτησή του, οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη του νεαρού.

Να σημειωθεί πως δεν πρόκειται για το που δημοσίευσε το σχετικό βίντεο στο Instagram.

«Πριν από λίγο συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία ένα άτομο που κλώτσησε και πέταξε στην θάλασσα ένα γατάκι. Η βία απέναντι και στα ζώα είναι απαράδεκτη. Η κυβέρνηση έχει ψηφίσει έναν αυστηρό νόμο για την προστασία των ζώων από την κακοποίηση ο οποίος εφαρμόζεται πλέον, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό είναι θέμα ανθρωπιάς και πολιτισμού.

Θλίβομαι βαθιά για όσους κακομεταχειρίζονται τα ζώα και για όσους το ανέχονται. Συγχαίρω από καρδιάς όσους ανέδειξαν το θέμα. Ο λόγος τώρα ανήκει στην ελληνική δικαιοσύνη», ανέφερε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αιδηψός: Συνελήφθη ο άνδρας που κλώτσησε γατάκι και το πέταξε στη θάλασσα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.