ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφαγαν σκύλο: Και όμως βάσει του νόμου τους οι μουσουλμάνοι μπορούν

Έφαγαν σκύλο: Ο πρώην επικεφαλής της επιτροπής Φετβά (ισλαμικής θεολογίας) του πανεπιστημίου Αλ Αζχάρ του Καϊρου, Αμπτέν Χαμίντ αλ Ατράς, είχε δηλώσει σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το δορυφορικό κανάλι TeN το 2018 ότι οι μουσουλμάνοι μπορούν να σκοτώσουν και να φάνε γάτες και σκύλους. Μάλιστα, σύμφωνα με το egyptindependent.com εξήγησε ότι η επιτροπή είχε...
Έφαγαν σκύλο: Και όμως βάσει του νόμου τους οι μουσουλμάνοι μπορούν

Έφαγαν σκύλο: Ο πρώην επικεφαλής της επιτροπής Φετβά (ισλαμικής θεολογίας) του πανεπιστημίου Αλ Αζχάρ του Καϊρου, Αμπτέν Χαμίντ αλ Ατράς, είχε δηλώσει σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το δορυφορικό κανάλι TeN το 2018 ότι οι μουσουλμάνοι μπορούν να σκοτώσουν και να φάνε γάτες και σκύλους.

Μάλιστα, σύμφωνα με το egyptindependent.com εξήγησε ότι η επιτροπή είχε προηγουμένως επανεξετάσει το ζήτημα και είχε αποφανθεί πως αυτό επιτρέπεται.

«Ο Προφήτης (Μωάμεθ) μας διέταξε να είμαστε ευγενικοί με ζώα, ανθρώπους και πουλιά. Αυτός (Προφήτης Μωάμεθ) είπε, αν σκοτώσεις, τότε σκοτώσε καλά. Και αν σφαξείς, τότε σφάξε καλά. Αφήστε τον καθένα να ακονίσει τη λεπίδα του και αφήστε τον να αποφύγει να βασανίσει το ζώο που θα σφαγιάσει», είπε ο Αμπτέν Χαμίντ αλ Ατράς.

Στη συζήτησή του με τον παρουσιαστή του προγράμματος, Αμρ Αμπντέλ Χαμίντ, ο Ατράς πρόσθεσε ότι υπάρχει απόφαση του θεωρητικού των ισλαμικών νόμων και των παραδόσεων, Ιμάμη Μαλίκ, ότι δεν είναι βλαβερή η κατανάλωση σκύλου ή γάτας, αρκεί να έχει «ακολουθηθεί η ισλαμική μέθοδος σφαγής».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έφαγαν σκύλο: Και όμως βάσει του νόμου τους οι μουσουλμάνοι μπορούν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.