ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται επικίνδυνα ελαιόλαδα

Παράνομο εργαστήριο παρασκευής αλλά και διακίνησης νοθευμένου ελαιόλαδου εντόπισε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, ο οποίος προειδοποίησε το καταναλωτικό κοινό για την επικινδυνότητα του προϊόντος και προχώρησε στην ανάκλησή του. Έπειτα από επιχείρηση στο νομό Ημαθίας της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος και των αστυνομικών Αρχών της Ημαθίας όσο και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας...
ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται επικίνδυνα ελαιόλαδα

Παράνομο εργαστήριο παρασκευής αλλά και διακίνησης νοθευμένου ελαιόλαδου εντόπισε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, ο οποίος προειδοποίησε το καταναλωτικό κοινό για την επικινδυνότητα του προϊόντος και προχώρησε στην ανάκλησή του.

Έπειτα από επιχείρηση στο νομό Ημαθίας της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος και των αστυνομικών Αρχών της Ημαθίας όσο και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας του ΕΦΕΤ, εντοπίστηκε επιχείρηση που διακινούσε νοθευμένο ελαιόλαδο στην περιοχή της Αλεξάνδρειας.

Πιο συγκεκριμένα στο παράνομο εργαστήριο εντοπίστηκαν 310 λίτρα συσκευασμένου νοθευμένου ελαιολάδου, χρωματισμένου τεχνητά, 820 λίτρα ηλιέλαιο, κενά δοχεία και καπάκια, σύριγγες με χρωστικές ουσίες καθώς και ετικέτες με εμπορικές ονομασίες «εξαιρετικά παρθένων» λαδιών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται επικίνδυνα ελαιόλαδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.