ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφετείο: Επεισόδια και χημικά μετά την απόφαση για τη Χρυσή Αυγή (vids)

Επεισόδια σημειώνονται έξω από το Εφετείο, λίγο μετά την απόφαση του Δικαστηρίου σύμφωνα με την οποία κρίνονται ένοχα όλα τα πολιτικά στελέχη της Χρυσής Αυγής για εγκληματική οργάνωση. Η ιστορική απόφαση του δικαστηρίου της καταδίκης της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση, αμαυρώθηκε καθώς λίγο μετά την ανακοίνωση προχώρησαν δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα σε αστυνομικούς και διαδηλωτές....
Εφετείο: Επεισόδια και χημικά μετά την απόφαση για τη Χρυσή Αυγή (vids)

Επεισόδια σημειώνονται έξω από το Εφετείο, λίγο μετά την απόφαση του Δικαστηρίου σύμφωνα με την οποία κρίνονται ένοχα όλα τα πολιτικά στελέχη της Χρυσής Αυγής για εγκληματική οργάνωση.

Η ιστορική απόφαση του δικαστηρίου της καταδίκης της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση, αμαυρώθηκε καθώς λίγο μετά την ανακοίνωση προχώρησαν δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα σε αστυνομικούς και διαδηλωτές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δίκη Χρυσής Αυγής: Με λυγμούς και υψωμένες γροθιές υποδέχτηκε η Μάγδα Φύσσα την ιστορική απόφαση!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το συγκεντρωμένο πλήθος να διαλυθεί και η μεγαλειώδης πορεία να λήξει άδοξα.

Τίποτα δεν προμήνυε τη συγκεκριμένη εξέλιξη καθώς λίγα λεπτά νωρίτερα οι χιλιάδες διαδηλωτές υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και κραυγές την ιστορική ετυμηγορία του δικαστηρίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εφετείο: Επεισόδια και χημικά μετά την απόφαση για τη Χρυσή Αυγή (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.