ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Έφη Αχτσιόγλου ζωντανά στο RISE TV

Έπειτα από την ανακοίνωση της αύξησης του κατώτατου μισθού και της κατάργησης του υποκατώτατου, είναι δίχως αμφιβολία ένα από τα κεντρικά πρόσωπα των ημερών. Ο λόγος, φυσικά, για την Υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, που μιλάει τώρα ζωντανά στο RISE TV για την Απασχόληση και την αναζήτηση εργασίας των νέων.
Η Έφη Αχτσιόγλου ζωντανά στο RISE TV

Το RISE TV βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση EUandU, που διοργανώνει η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα με θέμα την Απασχόληση, τις Επενδύσεις και την Επιχειρηματικότητα, κυρίως σε ότι αφορά τους νέους.

https://www.facebook.com/risegr/videos/236952713877704/?__xts__[0]=68.ARCovoU3hg9Tagp-5ra9682EeumC0basU1SWKlt2nLcy5FmzPfLXeCf_uEBOZtaoJM4XbELNgWrnIo-TxY7ZzAQ_EKyl2bWCW8YSicg-9eCaRFa5lzc2Dxr_YI2dnlpF3cB3FqiUitpYg_poJQeA-S-N5JRL96RZ0NyjEJ6itN2NPr-2YQu_Y_h9WJg2GxsG3GfapBhkcQ9ZdFXhnRHiaf7ubAqqYCndPMZ9DzWCCj8uPSOAR8Fwze8sOCQF6nL9sle7OBdMoVp2fRDPr790U4tJpphK_dSTvTykRtU3myjFScoy4CChg-N6swnxu5hbWjOqpSds44lnpBZ0cffxkUrqd1643D-TRrg&__tn__=-R

Το RISE TV, ως χορηγός επικοινωνίας, έστησε ένα στούντιο ζωντανών συνδέσεων, προκειμένου να μεταδίδει όσα αξιοπρόσεκτα συμβαίνουν εκεί.

Λίγο νωρίτερα, έγινε συμμετοχικός διάλογος (world cafe), όπου το κοινό χωρίστηκε σε ομάδες και κατέληξε σε κάποιες σκέψεις για το πως θα ήθελε την Ευρώπη το 2030. Τα συμπεράσματα της κουβέντας δόθηκαν στην κ. Αχτσιόγλου, τα οποία και σχολίασε.

Η αίθουσα συμφώνησε στη σημασία και την ανάπτυξη της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στα “4Ε” της Επιχειρηματικότητας που είναι εμπιστοσύνη – ευελιξία – έμπνευση – εξέλιξη, στην ανάγκη να καταφέρουμε να ισορροπούμε την οικογενειακή με την επαγγελματική μας ζωή, στην ιδέα του “κάνω το χόμπυ μου δουλειά και κερδίζω τα διπλά” και φυσικά στην άποψη πως η δημιουργικότητα και η προσαρμοστικότητα είναι έννοιες που όσο κι αν η Τεχνητή Νοημοσύνη προοδεύσει ποτέ δεν θα καταφέρει να τις κατακτήσει στο επίπεδο που το κάνει ο ανθρώπινος εγκέφαλος.

Δείτε μερικά εκ των live του RISE TV:

O Γιώργος Μαρκοπουλιώτης, επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα συζητάει με τον Ιάκωβο Πανουργιά για την εκδήλωση και το μέλλον της Επιτροπής. Δείτε το βίντεο.

https://www.facebook.com/risegr/videos/534381373749198/

Ο Πέτρος Κόκκαλης από το Bluegrowth και την Οργάνωση Γη-Organization Earth συζήτησε με τον Σπύρο Μαργαρίτη για την βιωσιμότητα των startups. Δείτε το βίντεο.

https://www.facebook.com/risegr/videos/984862295017516/

Ο Κώστας Τσουτσοπλίδης, εκπρόσωπος Τύπου του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα συζητάει με τον Ιάκωβο Πανουργιά για το διακύβευμα των Ευρωεκλογών. Δείτε το βίντεο.

https://www.facebook.com/risegr/videos/2033286986763078/

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Έφη Αχτσιόγλου ζωντανά στο RISE TV», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.