ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Έφυγε» ο δημοσιογράφος Τάσος Παπαχρήστου

Πέθανε ο δημοσιογράφος Τάσος Παπαχρήστου, σε ηλικία 63 ετών (γεννημένος στις 18 Μαΐου 1957). Ο Τάσος Παπαχρήστου δούλεψε για χρόνια στο «Έθνος» και υπήρξε γραφείο τύπου της Άρσης Βαρών και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κάλυψε πολλούς Ολυμπιακούς Αγώνες και αποκάλυψε μεταξύ των άλλων το ντοπάρισμα του Μπεν Τζόνσον στη Σεούλ. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, υπήρξε σφαιροβόλος...
«Έφυγε» ο δημοσιογράφος Τάσος Παπαχρήστου

Πέθανε ο δημοσιογράφος Τάσος Παπαχρήστου, σε ηλικία 63 ετών (γεννημένος στις 18 Μαΐου 1957).

Ο Τάσος Παπαχρήστου δούλεψε για χρόνια στο «Έθνος» και υπήρξε γραφείο τύπου της Άρσης Βαρών και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κάλυψε πολλούς Ολυμπιακούς Αγώνες και αποκάλυψε μεταξύ των άλλων το ντοπάρισμα του Μπεν Τζόνσον στη Σεούλ.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, υπήρξε σφαιροβόλος στον Ηρακλή και οπαδός του «γηραιού». Ξεκίνησε τη δημοσιογραφία από τον «Φίλαθλο» και στη συνέχεια πήγε στο «Έθνος» απ όπου συνταξιοδοτήθηκε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Έφυγε» ο δημοσιογράφος Τάσος Παπαχρήστου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.