ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Έφυγε» ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Φυσσούν (pics)

Την τελευταία του πνοή άφησε ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Φυσσούν, που… έφυγε σε ηλικία 84 ετών και ήταν αδερφός του επίσης ηθοποιού Πέτρου Φυσσούν. Την πολύ άσχημη αυτή είδηση,  έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο γνωστός ηθοποιός Στέλιος Καλαθάς. «Αντίο φίλε -συνάδελφε Κώστα Φυσσούν. Μας ένωσε ο Μολιέρος, χρόνια πριν...
«Έφυγε» ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Φυσσούν (pics)

Την τελευταία του πνοή άφησε ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Φυσσούν, που… έφυγε σε ηλικία 84 ετών και ήταν αδερφός του επίσης ηθοποιού Πέτρου Φυσσούν.

Την πολύ άσχημη αυτή είδηση,  έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο γνωστός ηθοποιός Στέλιος Καλαθάς.

«Αντίο φίλε -συνάδελφε Κώστα Φυσσούν. Μας ένωσε ο Μολιέρος, χρόνια πριν και από τότε έχω να θυμάμαι τόσες όμορφες ιστορίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοινωνικός τουρισμός και προγράμματα ΛΑΕ του ΟΠΕΚΑ – Τέλος χρόνου για τις αιτήσεις στα ΚΕΠ

Εκεί ψηλά θα σε περιμένει ο αδελφός σου o Πέτρος, ο Αλεξανδράκης να παίξετε πόκερ και η Αλίκη για να τραγουδήσετε και πάλι μαζί το «Άστο το χεράκι σου»…..Καλό ταξίδι μαχητή» έγραψε ο ηθοποιός.

Ο Κώστας Φυσσούν γεννήθηκε το 1936 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή «Κωστή Μιχαηλίδη». Είχε συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, σε κινηματογραφικές ταινίες, ενώ είχε πάρει μέρος και σε γνωστές θεατρικές παραστάσεις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Έφυγε» ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Φυσσούν (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.