ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Έφυγε» ο Πάνος Χατζηκουτσέλης

Πέθανε ο ηθοποιός Πάνος Χατζηκουτσέλης σε ηλικία 75 ετών, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του στο Facebook, ο φίλος του, Άγγελος Πυριόχος. «Ο Πάνος μου. Ο Χατζηκουτσελης μου. Ο αδελφός μου. Ο φίλος μου. Το γέλιο μου. Ο συνεργάτης μου. Το στήριγμα. Έφυγε. Δύο μέρες το έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσε. Και γω στο νησι....
«Έφυγε» ο Πάνος Χατζηκουτσέλης

Πέθανε ο ηθοποιός Πάνος Χατζηκουτσέλης σε ηλικία 75 ετών, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του στο Facebook, ο φίλος του, Άγγελος Πυριόχος.

«Ο Πάνος μου. Ο Χατζηκουτσελης μου. Ο αδελφός μου. Ο φίλος μου. Το γέλιο μου. Ο συνεργάτης μου. Το στήριγμα. Έφυγε. Δύο μέρες το έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσε. Και γω στο νησι. Δεν είναι ζωή πια αυτή», αναφέρει η ανάρτηση του αποχαιρετισμού.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε συμμετάσχει σε αγαπημένες θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές, με πιο χαρακτηριστική το «Εκείνες και γω» όπου υποδύθηκε τον «Ιάσων Παπαπέτρου» στο πλευρό του πρωταγωνιστή του Γιάννη Μπέζου «Ζάχου Δόγκανου».

Είχε ένα πλούσιο βιογραφικό και σίγουρα το κενό που αφήνει πίσω του είναι μεγάλο…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Έφυγε» ο Πάνος Χατζηκουτσέλης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.