ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΦΚΑ Αχαρνών: Έβαλαν ταμπέλα «κλείνουμε και θα σας ειδοποιήσουμε»

Θετικός στην Covid-19 βρέθηκε ένας υπάλληλος του φορέα κοινωνικής ασφάλισης, με συνέπεια το υποκατάστημα να κλείσει εκτάκτως.
ΕΦΚΑ Αχαρνών: Έβαλαν ταμπέλα «κλείνουμε και θα σας ειδοποιήσουμε»

ΕΦΚΑ Αχαρνών: Θετικός στην Covid-19 βρέθηκε ένας υπάλληλος του φορέα κοινωνικής ασφάλισης, με συνέπεια το υποκατάστημα να κλείσει εκτάκτως.

Το θέμα είναι ότι δεν ενημέρωσαν τους πολίτες που είχαν κλείσει ραντεβού τηλεφωνικώς για επίσκεψη.

Τουναντίον, έκλεισαν τις πόρτες και ανάρτησαν μία χειρόγραφη ταμπέλα που ανέφερε: «Κλείνουμε και θα σας ειδοποιήσουμε αργότερα».

Την αποκάλυψη έκανε την Παρασκευή (30/7) από τη Βουλή ο Κωστής Χατζηδάκης.

Έπειτα από την καταγγελία που έφτασε στο γραφείο του, ο υπουργός Εργασίας ζήτησε τον έλεγχο της σχετικής υπόθεσης, προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες.

«Δεν θα γίνει ποτέ από εμένα αποδεκτή η αδιαφορία και η δεσποτική συμπεριφορά απέναντι στους πολίτες. Δεν μπορεί να ταλαιπωρούνται οι πολίτες.

Αναγνωρίζω πως οι υπάλληλοι αντιμετωπίζουν μια σειρά δυσκολίες στην εργασία τους, αλλά δεν είναι νοητή η αδιαφορία, ο ωχαδελφισμός, η γραφειοκρατική αντίληψη.

Έχουμε να κάνουμε με εκατομμύρια Έλληνες και έχουμε να κάνουμε με την ουσία της κοινωνικής πολιτικής, γι’ αυτό θα πρέπει να δώσουμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας.

Όπως είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου, με τους διευθυντές του ΕΦΚΑ, έτσι είμαι και με τους υπαλλήλους. Ο καθένας πρέπει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κωστής Χατζηδάκης, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτή Φωτεινής Πιπιλή.

Δείτε αναλυτικά τι απάντησε στη Φωτεινή Πιπιλή:

 

Διαβάστε ακόμη:

ΑΕΚ: Γιατί δεν εκτέλεσε πέναλτι ο Μάνταλος

Λάρισα: Η δημοτική αστυνομία έγραψε όχημα της… δημοτικής αστυνομίας

Survivor 30/7: Έγινε του… Άγιου Δομίνικου στα μπουζούκια – Παίκτρια τα έσπασε με «καυτή» εμφάνιση

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΕΦΚΑ Αχαρνών: Έβαλαν ταμπέλα «κλείνουμε και θα σας ειδοποιήσουμε»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.