ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Efood: Απόλυτη καταστροφή στις αξιολογήσεις του Play Store! (pics)

Η λέξη καταστροφή ίσως δεν περιγράφει επακριβώς το τι συμβαίνει στο efood τα τελευταία 24ωρα. «Βουτιά» στις αξιολογήσεις του Play Store.
Efood: Απόλυτη καταστροφή στις αξιολογήσεις του Play Store! (pics)

Απόλυτη καταστροφή στη διαδικτυακή φήμη του Efood με τις αξιολογήσεις στο Play Store να πιάνουν… πάτο!

Πιο χαμηλά δεν έχει. Ένα αστεράκι! Ναι, καλά διαβάσατε. Η εφαρμογή, που άγγιζε το τέλειο με 4,8 αστεράκια το προηγούμενο διάστημα, μετά την αρνητική δημοσιότητα των τελευταίων ημερών «βούτηξε» στη χειρότερη βαθμολογία, που υπάρχει στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Google.

To φιάσκο των τελευταίων ημερών με την υπόθεση του eFood θα διδάσκεται ως κακό παράδειγμα σε μαθήματα διαχείρισης κρίσεων, όπως διαβάσατε χθες στο Sportime.

Το hashtag Cancel efood αριθμεί συνολικά πάνω από 37,5 χιλιάδες tweets και έχει φέρει τα πάνω κάτω στη φήμη της διάσημης εταιρείας delivery.

Το πλήγμα στις αξιολογήσεις του Play Store είναι ακόμα μεγαλύτερο καθώς το efood, πλέον έχει τη χειρότερη δυνατή βαθμολογία και συγκαταλέγεται στις πιο άσχημα χαρακτηρισμένες στις κριτικές εφαρμογές της Google.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Efood: Απόλυτη καταστροφή στις αξιολογήσεις του Play Store! (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.