ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφορία: Πάει πίσω η εξόφληση δόσεων για εργαζομένους σε αναστολή – Ποιοι εξαιρούνται

Εφορία: «Παγώνει» η εξόφληση δόσεων που έπρεπε να καταβάλουν έως το τέλος του μήνα χιλιάδες εργαζόμενοι σε αναστολή.
Εφορία: Πάει πίσω η εξόφληση δόσεων για εργαζομένους σε αναστολή – Ποιοι εξαιρούνται

Εφορία: «Παγώνει» η εξόφληση δόσεων που έπρεπε να καταβάλουν έως το τέλος του μήνα χιλιάδες εργαζόμενοι σε αναστολή.

Εφορία: Τις λεπτομέρειες της διαδικασίας τις καθορίζει απόφαση του υπουργού Οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου, που ουσιαστικά μεταφέρει για το τέλος της εκάστοτε ρυθμισμένης οφειλής τη δόση του Ιανουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα: Εργαζόμενοι που τελούν σε αναστολή δεν θα χρειαστεί να καταβάλλουν την δόση μηνός Ιανουαρίου για ρύθμιση 12-24- 100 ή 120 δόσεων που τυχόν εξυπηρετούν: Όπως αναφέρει η απόφαση «Παρατείνεται η προθεσμία καταβολής της δόσης Ιανουαρίου 2021 ρυθμίσεων και διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών στις Δ.Ο.Υ./ Ελεγκτικά Κέντρα των εργαζομένων στις επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν ενεργό, κύριο κωδικό δραστηριότητας στις 20/03/2020 από τους αναγραφόμενους στο συνημμένο πίνακα, ο οποίος και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας, ή των οποίων τα ακαθάριστα έσοδα ενεργού κατά την 20/03/2020 ΚΑΔ δευτερεύουσας δραστηριότητας από τους αναγραφόμενους στο συνημμένο πίνακα,

όπως αυτά προκύπτουν από την αρχική δήλωση φόρου εισοδήματος φορολογικού έτους 2018, είναι μεγαλύτερα από τα ακαθάριστα έσοδα που αντιστοιχούν στον κύριο ΚΑΔ στις 20/03/2020, των οποίων η σύμβαση εργασίας τελεί σε αναστολή ανά την επικράτεια είτε λόγω απαγόρευσης της λειτουργίας της επιχείρησης με εντολή δημόσιας αρχής, είτε λόγω της εφαρμογής του μέτρου της περ. α’ της υποπαρ.

2Α του ενδέκατου άρθρου της από 20-3-2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α’ 68). Η εν λόγω δόση Ιανουαρίου καταβάλλεται την τελευταία εργάσιμη ημέρα του επόμενου μήνα της τελευταίας δόσης του προγράμματος της υφιστάμενης ρύθμισης τμηματικής καταβολής».

Ελληνοτουρκικά: Το πρώτο «crash test» των Rafale – Έρχονται οι Γάλλοι!

Bundesliga: Τα «φώτα» σε Βερολίνο και Λειψία

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εφορία: Πάει πίσω η εξόφληση δόσεων για εργαζομένους σε αναστολή – Ποιοι εξαιρούνται», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.