ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε ο εφοπλιστής των «άγονων γραμμών» Γεράσιμος Αγούδημος

Ο «καπετάν Μάκης», όπως τον φώναζαν οι φίλοι έφυγε από τη ζωή, στα 76 του χρόνια στην Ελβετία. Ο Γεράσιμος Αγούδημος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα και είχε μετακομίσει μαζί με την οικογένεια του, στο Λουγκάνο της Ελβετίας. Ήταν γόνος οικογένειας εφοπλιστών με καταγωγή από  την Κεφαλονιά. Σπούδασε Ναυτιλιακά και μετά το τέλος...
Πέθανε ο εφοπλιστής των «άγονων γραμμών» Γεράσιμος Αγούδημος

Ο «καπετάν Μάκης», όπως τον φώναζαν οι φίλοι έφυγε από τη ζωή, στα 76 του χρόνια στην Ελβετία.

Ο Γεράσιμος Αγούδημος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα και είχε μετακομίσει μαζί με την οικογένεια του, στο Λουγκάνο της Ελβετίας.

Ήταν γόνος οικογένειας εφοπλιστών με καταγωγή από  την Κεφαλονιά. Σπούδασε Ναυτιλιακά και μετά το τέλος των σπουδών του απασχολήθηκε στην εταιρεία της οικογένειας του.

Ξεκίνησε αρχικά με φορτηγά πλοία και στη συνέχεια μπήκε στην ακτοπλοϊα με τρία πλοία το Νταλιάνα, το Μιλένα και το Δήμητρα.  Η εταιρεία του «GA Ferries», ένωσε την ηπειρωτική χώρα με την λεγόμενη «άγονη γραμμή» στα ελληνικά νησιά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέθανε ο εφοπλιστής των «άγονων γραμμών» Γεράσιμος Αγούδημος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.