ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αιγάλεω: Έπιασαν 18χρονο επιδειξία – Αναβλήθηκε η δίκη του

Για επιθέσεις εναντίον γυναικών, σε βάρος των οποίων προέβη σε άσεμνες χειρονομίες, κατηγορείται 18χρονος, ελληνικής υπηκοότητας.
Αιγάλεω: Έπιασαν 18χρονο επιδειξία – Αναβλήθηκε η δίκη του

Αιγάλεω: Για επιθέσεις εναντίον γυναικών, σε βάρος των οποίων προέβη σε άσεμνες χειρονομίες, κατηγορείται 18χρονος, ελληνικής υπηκοότητας.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί από το αυτόφωρο, ωστόσο η δίκη του αναβλήθηκε λόγω των έκτακτων μέτρων κατά του κορονοϊού.

Ο νεαρός είναι αντιμέτωπος με το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, καθώς και για απειλή.

Η σύλληψή του έγινε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., έπειτα από καταγγελία ημεδαπής.

Η συγκεκριμένη γυναίκα υποστήριξε ότι ο νεαρός την προσέγγισε και αποπειράθηκε να χειρονομήσει σε βάρος της, προσβάλλοντας τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου, από την προανακριτική έρευνα προέκυψε η ταυτοποίησή του σε άλλες τρεις περιπτώσεις προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος γυναικών στις περιοχές Αιγάλεω και Χαϊδαρίου.

 

Διαβάστε ακόμη:

Αντετοκούνμπο: Τότε θα πάει στα Σεπόλια (pic)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020- Στίβος: Η απονομή του χρυσού στον Μίλτο Τεντόγλου

Survivor – Άννα Μαρία Βέλλη: Ο όρος που είχε βάλει για να πάει στον Άγιο Δομίνικο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αιγάλεω: Έπιασαν 18χρονο επιδειξία – Αναβλήθηκε η δίκη του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.