ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγινε η φορολοταρία αποδείξεων – Δείτε αν κερδίσατε

Διεξήχθη χθες το απόγευμα η φορολοταρία στην οποία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Η κλήρωση αφορούσε στις δαπάνες Φεβρουαρίου οι οποίες έγιναν μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών. Στην ιστοσελίδα aade.gr της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, πατώντας κλικ στην ένδειξη Δημόσιες Κληρώσεις, οι ενδιαφερόμενοι, αφού βάλουν τους κωδικούς τους του TAXIS, μπορούν να μπουν στην...
Έγινε η φορολοταρία αποδείξεων – Δείτε αν κερδίσατε

Διεξήχθη χθες το απόγευμα η φορολοταρία στην οποία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Η κλήρωση αφορούσε στις δαπάνες Φεβρουαρίου οι οποίες έγιναν μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών.

Στην ιστοσελίδα aade.gr της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, πατώντας κλικ στην ένδειξη Δημόσιες Κληρώσεις, οι ενδιαφερόμενοι, αφού βάλουν τους κωδικούς τους του TAXIS, μπορούν να μπουν στην εφαρμογή για να δουν τα αποτελέσματα της κλήρωσης.

Σημειώνεται ότι τα 1.000 ευρώ είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα και δεν θεωρούνται εισόδημα.

Οι φορολογούμενοι συμμετέχουν στην κλήρωση με λαχνούς που καθορίζονται με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών τους.

Έτσι, για συνολικό άθροισμα μέχρι 100 ευρώ μηνιαίων συναλλαγών, αντιστοιχεί ένας λαχνός για κάθε ένα ευρώ. Από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε δύο ευρώ, από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τρία ευρώ και από 1.001 ευρώ και πάνω, ένας λαχνός για κάθε τέσσερα ευρώ.

Για να συμμετέχει κάποιος στην κλήρωση πρέπει να έχει κλείσει τα 18 και να έχει ΑΦΜ καθώς και υποχρέωση υποβολής φορολογικής δήλωσης.

Τα 1.000 ευρώ πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλώσει ο ενδιαφερόμενος στο Taxisnet.

Σε κάθε περίπτωση πάντως οι νικητές ενημερώνονται και μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό τους στο taxisnet.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγινε η φορολοταρία αποδείξεων – Δείτε αν κερδίσατε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.