ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγινε και αυτό: Της είπαν από το νοσοκομείο ότι είναι θετική αλλά δεν έκανε ποτέ τεστ

Έγινε και αυτό: Στη Λαμία είπαν σε μια γυναίκα ότι είναι θετική στον κορονοϊό χωρίς να έχει κάνει τεστ. Σοκαρίστηκε όταν την είπαν να μείνει 14 μέρες καραντίνα!
Έγινε και αυτό: Της είπαν από το νοσοκομείο ότι είναι θετική αλλά δεν έκανε ποτέ τεστ

Έγινε και αυτό: Στη Λαμία είπαν σε μια γυναίκα ότι είναι θετική στον κορονοϊό χωρίς να έχει κάνει τεστ. Σοκαρίστηκε όταν την είπαν να μείνει 14 μέρες καραντίνα!

Έγινε και αυτό στην Ελλάδα και ειδικότερα στη Λαμία. Μια γυναίκα δέχτηκε τηλεφώνημα που τη…διαβεβαίωνε ότι είναι θετική στον κορονοϊό. Μόνο που εκείνη επέμενε πως δεν έχει κάνει τεστ!

«Θύμα» μια γυναίκα 64 ετών, η οποία το βράδυ της Πέμπτης (10/6) δέχτηκε τηλεφώνημα από τους υπεύθυνους Covid του νομού Βοιωτίας. Ενημερώθηκε ότι το τεστ που έκανε στο Νοσοκομείο της Θήβας, βγήκε θετικό! Το…αξιοπερίεργο είναι πως η γυναίκα δεν είχε περάσει ούτε απ΄έξω από το Νοσοκομείο της Θήβας…

Το πρωτοφανές περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση στην οικογένεια. Καθώς η σχετική ενημέρωση, είχε και την υποχρέωση 14ημερης καραντίνας στο σύζυγο και στις στενές επαφές της 64χρονης.

Σαστισμένη η γυναίκα εξηγούσε ότι δεν έχει κάνει ποτέ τεστ στη Θήβα. Ωστόσο οι άνθρωποι που είναι επιφορτισμένοι με την ενημέρωση των κρουσμάτων στη Βοιωτία, ήταν κατηγορηματικοί. Ότι το ΑΜΚΑ της και το τηλέφωνο της ήταν κανονικά καταχωρισμένο μαζί με το θετικό αποτέλεσμα.

Ενημερώθηκε η Αστυνομία και η Πολιτική Προστασία

Η οικογένεια δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια. Ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία και την Πολιτική Προστασία στη Φθιώτιδα και το θέμα ήδη έφτασε στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σε κεντρικό επίπεδο.

Αυτό που φαίνεται να έχει επαληθευτεί, είναι ένα χειρόγραφο έγγραφο όπου έχει καταγραφεί το ΑΜΚΑ της 64χρονης το οποίο θα εξεταστεί πως βρέθηκε στα χέρια αυτών που έκαναν το τεστ και ποιος το έγραψε. Μάλιστα το όνομα της υπάρχει στην τελευταία λίστα με τα κρούσματα της Θήβας.

Πολλάκις έχουν καταγραφεί λάθος κρούσματα ή έχουν χρεωθεί σε λάθος μέρη κάποια άλλα. Επίσης στους πρώτους μήνες της πανδημίας που οι υπηρεσίες δεν γνώριζαν τις πονηριές όσων ήθελαν να αποφύγουν την καραντίνα, ειδικά αλλοδαπών, καταγράφηκαν πολλά λάθος ΑΜΚΑ και ακόμη περισσότερα ψεύτικα τηλέφωνα.

Το να έχει όμως δοθεί ΑΜΚΑ άλλου ατόμου με το σωστό επίσης τηλέφωνο και να βρεθεί θετικό είναι πρώτη φορά. Και σίγουρα οι αρχές πρέπει να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Πηγή: lamiareport

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Φάρμα: Συγκίνησε η Μαρία Μιχαλοπούλου με την απόφαση της για το σκυλάκι

Jason Derulo: Το μήνυμα που έστειλε στους Έλληνες! (vid)

Έφη Αχτσιόγλου: Μαζί με το μωρό της στη πρώτη του πορεία! (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγινε και αυτό: Της είπαν από το νοσοκομείο ότι είναι θετική αλλά δεν έκανε ποτέ τεστ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.