ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα Φολέγανδρος: Ξυλοκοπήθηκε η Γαρυφαλλιά πριν τη δολοφονία – Τι θα επικαλεστεί ο 30χρονος

Διαβάστε για την έκθεση του ιατροδικαστή, αλλά και τι θα υποστηρίξει ο 30χρονος
Έγκλημα Φολέγανδρος: Ξυλοκοπήθηκε η Γαρυφαλλιά πριν τη δολοφονία – Τι θα επικαλεστεί ο 30χρονος

Την Τετάρτη (21/7) αναμένεται να προσκομίσει ο ιατροδικαστής την έκθεσή του στις Αρχές για το Έγκλημα στη Φολέγανδρο, ενώ φαίνεται πως θεωρεί δεδομένο ότι η Γαρυφαλλιά ξυλοκοπήθηκε λίγο πριν το θάνατό της.

Σημαντικό για την όλη υπόθεση θα είναι το πόρισμα του ιατροδικαστή, ενώ ο 30χρονος 30χρονος ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσία για την απολογία του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο ξυλοδαρμός της Γαρυφαλλιάς θεωρείται βέβαιος από τον ιατροδικαστή, ο οποίος αναφέρει ότι το χτύπημα στο μάτι της κοπέλα προήλθε από γροθιά.

Ο ίδιος περιμένει να εξετάσει κάποιες φωτογραφίες από το σημείο προκειμένου να μπορεί να τεκμηριώσει αν οι υπόλοιπες κακώσεις στο σώμα της 26χρονης κοπέλας προήλθαν από την πτώση στα βράχια ή αν ο δράστης πρώτα την έριξε στα βράχια και στη συνέχεια την ξυλοκόπησε όντας πεσμένη εκεί.

Την ίδια στιγμή ο συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου, Γιάννης Βλάχος, αναφερόμενος στην επικοινωνία με τον πελάτη του δήλωσε πως για να υπάρξει ειλικρινής μετάνοια από την πλευρά του χρειάζεται να έχει πλήρη συνείδηση, κάτι που δεν συμβαίνει.

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Ψυχική νόσο θα επικαλεστεί ο 30χρονος

Μίλησε ακόμα για ψυχική νόσο που έχει εμφανιστεί εδώ και καιρό και σημείωσε πως υπάρχουν τα απαραίτητα έγγραφα και διάγνωση από ειδικούς που την αποδεικνύει, την οποία και θα προσκομίσουν στις αρμόδιες αρχές.

Μένει να αποδειχθεί ότι όντως υπάρχουν αυτά τα έγγραφα και ποια είναι η διάγνωση των ειδικών.

Οι αστυνομικοί που μίλησαν με τον καθ΄ομολογίαν δράστη, ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι «το μυαλό του είναι κλειδωμένο» και δεν έχει περιγράψει λεπτομέρειες για τη δολοφονία, ωστόσο εκτιμούν πως μόλις συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει θα ανακαλέσει τα πάντα στη μνήμη του.

Διαβάστε επίσης: ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ: Αυτές οι περιοχές κινδυνεύουν περισσότερο την Τετάρτη 21 Ιουλίου

Ολυμπιακός-Νέφτσι: Τα μεγάλα ζητήματα του Μαρτίνς για την ενδεκάδα

Μάρω Βαμβουνάκη: Χαμός στα social media για την ανάρτησή της με την οποία «δικαιολογεί» τη βία στις σχέσεις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα Φολέγανδρος: Ξυλοκοπήθηκε η Γαρυφαλλιά πριν τη δολοφονία – Τι θα επικαλεστεί ο 30χρονος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.