ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα Γλυκά Νερά: ΕΔΕ για το «Κρίμα γιατί είναι νέος»

Ένορκη Διοικητική Εξέταση μετά την δήλωση του Σταύρου Μπαλάσκα για τον 32χρονο πιλότο. Η απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας. 
Έγκλημα Γλυκά Νερά: ΕΔΕ για το «Κρίμα γιατί είναι νέος»

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Ένορκη Διοικητική Εξέταση μετά την δήλωση του Σταύρου Μπαλάσκα για τον 32χρονο πιλότο. Η απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τη δολοφονία της Καρολάιν. Αφορμή, οι δηλώσεις του συνδικαλιστή Σταύρου Μπαλάσκα.

Θυμίζουμε πως στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega, ο Σταύρος Μπαλάσκας σχεδόν… έδωσε οδηγίες σε οποιονδήποτε σκοπεύει… να δολοφονήσει στο μέλλον την σύζυγό του, ώστε να έχει μικρότερη ποινή!

Ειδικότερα, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του συνδικαλιστή των αστυνομικών Σταύρου Μπαλάσκα. Αφορμή οι δηλώσεις του σχετικά με την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά Αττικής από τον 32χρονο σύζυγό της ο οποίος έχει συλληφθεί και αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες.

Φυσικά, ακολούθησαν μαζικές αντιδράσεις για τις σχετικές δηλώσεις, την ώρα που ολόκληρη η Ελλάδα παραμένει συγκλονισμένη από την ομολογία του 32χρονου πιλότου ότι αυτός σκότωσε τελικά την Καρολάιν.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος συνδικαλιστή, για δηλώσεις σχετικές με την υπόθεση ανθρωποκτονίας ημεδαπής στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Παράλληλα, κινήθηκε η διαδικασία εξέτασης για λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

ΟΑΕΔ: Νέο πρόγραμμα για πρόσληψη έως και 1.000 εργαζομένων

Άννα Μαρία Βέλλη: Έχω φάει κάτι παραπάνω από ένα απλό χαστούκι

Survivor: Ξανά μαλλιά κουβάρια Μαριάνθη – Καρολίνα και εκτός παιχνιδιού!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα Γλυκά Νερά: ΕΔΕ για το «Κρίμα γιατί είναι νέος»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.