ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα Γλυκά Νερά: «Ήξερε κάτι που δεν έπρεπε η Καρολάιν;»

Ο Αθανάσιος Κατερινόπουλος, ταξίαρχος εν αποστρατεία, είχε μιλήσει στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».
Έγκλημα Γλυκά Νερά: «Ήξερε κάτι που δεν έπρεπε η Καρολάιν;»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Αθανάσιος Κατερινόπουλος, ταξίαρχος εν αποστρατεία, είχε μιλήσει στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Ο Αθανάσιος Κατερινόπουλος είχε εκφράσει την άποψη ότι κάτι άλλο κρύβεται πίσω από τη ληστρική επίθεση που υποστήριζε ότι δέχτηκε ο πιλότος.

Μεταξύ άλλων, είχε δηλώσει: «Ένας άνθρωπος εκπαιδευμένος για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης, όπως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που ήταν πιλότος στο επάγγελμα, δεν θα καλούσε με την μύτη του το 100, αλλά το 112 προκειμένου να ζητήσει βοήθεια, δεδομένου ότι τα πλήκτρα είναι πιο κοντά το ένα στο άλλο».

Σήμερα ο κ. Κατερινόπουλος υποψιάζεται ότι ο φονιάς δεν έχει πει όλη την αλήθεια.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην εκπομπή LiveNews: «Δεν σκοτώνει ένας άνθρωπος για τους λόγους που προβάλει ο ίδιος και με αυτόν τον τρόπο. Κάτι άλλο κρύβεται πίσω, ίσως η Καρολάιν να ήξερε κάτι που δεν θα έπρεπε να γνωρίζει, που να έχει σχέση με δραστηριότητες δικές του και να αποτελεί το λόγο που ήθελε να χωρίσουν.

Ναι μεν ήθελαν να χωρίσουν, αλλά είχαν στο σπίτι πολλές χιλιάδες ευρώ. Ο ίδιος είχε πει ότι είχαν αγοράσει ένα οικόπεδο. Τα χρήματα τα είχε στο χέρι μετρητά; Η τράπεζα δίνει μόνο επιταγές. Μήπως τα χρήματα προέρχονται από άλλες δραστηριότητες; Και τι έγιναν αυτά τα χρήματα;»

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online. Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι θα γίνει με το μωρό της Καρολάιν και του πιλότου

Survivor: «Αυτός ο παίκτης κρύβει το πραγματικό του πρόσωπο!»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα Γλυκά Νερά: «Ήξερε κάτι που δεν έπρεπε η Καρολάιν;»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.