ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Συνεργείο καθαρισμού στη μεζονέτα – Τι είπε ο σύζυγος της Κάρολαιν

Να συνέλθει από τις φρικιαστικές στιγμές που βίωσε και την στυγερή δολοφονία της συζύγου του προσπαθεί ο 32χρονος πιλότος
Έγκλημα Γλυκά Νερά: Συνεργείο καθαρισμού στη μεζονέτα – Τι είπε ο σύζυγος της Κάρολαιν

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Να μαζέψει τα κομμάτια του από τις φρικιαστικές στιγμές που βίωσε και την αποτρόπαια δολοφονία της συζύγου του προσπαθεί ο 32χρονος πιλότος.

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Σήμερα (24/5) ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα καθώς συνεργείο καθαρισμού βρέθηκε στο σπίτι όπου έγινε η δολοφονία της νεαρής Καρολάιν. Στιγμές δύσκολες και για τον σύζυγο, αλλά και για τους ανθρώπους του συνεργείου καθώς κλήθηκαν να κάνουν τη δουλειά τους σε ένα σκηνικό όπου έγινε φόνος.

Οπως έγινε γνωστό πέντε άτομα έφτασαν το πρωί της Δευτέρας 24/5, στο σπίτι, προκειμένου να καθαριστεί ο εσωτερικός χώρος, μετά το ειδικό υλικό που άφησε η σήμανση. Ο 32χρονος πιλότος, ακόμα συντετριμμένος από τον φρικτό θάνατο που βρήκε η σύζυγός του, ήταν ήδη μέσα στην οικία, ωστόσο δε μπορούσε όμως να παραμείνει για πολύ.

Σύζυγος Κάρολαϊν: «Δεν μπορώ να μιλήσω για το σκίτσο»

Δεκατρείς ημέρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν, ο 32ος σύζυγός της μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι θα πρέπει να μιλήσει με την αστυνομία πριν προβεί σε δήλωση αναφορικά με το σκίτσο.

«Προσπαθώ να θρηνήσω τη γυναίκα μου χωρίς ταυτόχρονα να στενοχωρεί την κόρη μου, κάθε ημέρα είναι πολύ δύσκολη», περιέγραψε ο σύζυγος της Καρολάιν.

Παράλληλα, απαντώντας αναφορικά με τα δημοσιεύματα που αφήνουν ανοιχτά πολλά ενδεχόμενα, τόνισε ότι δεν θέλει να τους δώσει σημασία. «Δεν έχω δύναμη να ασχοληθώ με τίποτα άλλο εκτός από την απώλεια της γυναίκας μου και την κόρη μου», υπογράμμισε.

«Έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική αστυνομία και σύντομα ευελπιστεί να έχει κάποιο νέο που να του απαλύνει τον πόνο ότι ο φονιάς της συζύγου του δεν θα κυκλοφορεί ελεύθερος. Αυτό που ήρθε να κάνει ο 32χρονος πιλότος εδώ είναι να δείξει τους χώρους στο συνεργείο καθαρισμού και να φύγει. Θα επιστρέψει μόνο, όταν τελειώσει το συνεργείο καθαρισμού. Δε θέλει να βρίσκεται ούτε λεπτό στο συγκεκριμένο σπίτι, στο συγκεκριμένο κολαστήριο που έχασε τη ζωή της η 20χρονη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο υπεύθυνος του συνεργείου καθαρισμού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής και σημείωσε ότι το έργο είναι δύσκολο.

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Τα «ανοιχτά» κινητά και το σκίτσο οδηγούν στην εξιχνίαση

Πολύτιμα αναμένεται να αποδειχτούν τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι έμπειροι αξιωματικοί, με τα «ανοιχτά» κινητά των δολοφόνων και το σκίτσο του ενός από τους δράστες να οδηγούν στη εξιχνίαση του φρικτού εγκλήματος.

Η ομάδα της ΕΛΑΣ, που έχει αναλάβει την υπόθεση, έχει επικεντρώσει την προσοχή της σε βίντεο με ένα ύποπτο όχημα, στο σκίτσο ενός εκ των δραστών – το οποίο προέκυψε μετά από περιγραφή του συζύγου της Κάρολαϊν – αλλά και στοιχεία που φτάνουν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Παράλληλα, συνεχίζεται η συλλογή στοιχείων από το σπίτι αλλά και οι έρευνες για ίχνη DNA που πιθανώς να άφησαν οι δράστες στο σημείο της δολοφονίας.

Μάλιστα το σκίτσο του «κοντού» δολοφόνου, έχει μικρύνει τη λίστα σεσημασμένων υπόπτων σε περίπου 30 άτομα. Την ίδια ώρα από την πρώτη ανάγνωση των αποτελεσμάτων της «σάρωσης» της περιοχής αναδείχθηκαν πολλά ενεργοποιημένα κινητά τηλέφωνα το κρίσιμο δίωρο 04:30-06:30, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου στα Γλυκά Νερά. Κάποια από αυτά ίσως ανήκουν στους δολοφόνους της 20χρονης Καρολάιν.

Οι αστυνομικοί χειριστές της υπόθεσης, αναλύοντας αυτές τις λίστες, διαπιστώνουν πως πολλές τηλεφωνικές συνδέσεις έχουν ενεργοποιηθεί από τις κεραίες εκπομπής σήματος της περιοχής. Οι αξιωματικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν αν αυτές οι τηλεφωνικές συνδέσεις «δικαιολογούνται», αν δηλαδή έγιναν από κατοίκους της περιοχής ή από «επισκέπτες», αν ανήκουν σε αλλοδαπούς, ίσως και «αχυράνθρωπους».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι αρκετές αλλά όχι πολλές οι τηλεφωνικές συνδέσεις, που δεν φαίνεται προς το παρόν να δικαιολογείται η παρουσία των κατόχων τους στα Γλυκά Νερά. Μάλιστα, οι αξιωματικοί θα εξετάσουν αν αυτές οι συνδέσεις έχουν ενεργοποιηθεί μέρες πριν την σοκαριστική δολοφονία.

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Εξάλλου: «Ορφανά» δείγματα DNA

Τέλος στη σοφίτα, όπου διαπράχθηκε το αποτρόπαιο έγκλημα, έχουν εντοπιστεί «ορφανά» δείγματα DNA, που μπορούν να βοηθήσουν έστω και μελλοντικά στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor- James Καφετζής: Αποκάλυψη! Αυτοί κινούσαν τα νήματα

Παναθηναϊκός: Αυτά τα χρήματα θα πάρει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

Επιβεβαιώνουν οι Σέρβοι το Sportime: «Σε σοβαρές διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ ο Μιλόγεβιτς»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα Γλυκά Νερά: Συνεργείο καθαρισμού στη μεζονέτα – Τι είπε ο σύζυγος της Κάρολαιν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.