ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Τι έψαχνε με αγωνία η Καρολάιν και την σκότωσε;

Συνεχίζονται μέχρι και σήμερα οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε την Ελλάδα.
Έγκλημα Γλυκά Νερά: Τι έψαχνε με αγωνία η Καρολάιν και την σκότωσε;

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία φαίνεται πως υπάρχουν για τους λόγους για τους οποίους ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος διέπραξε τον φόνο.

Όπως μετέδωσε το ΑΝΤ1, άτομο από το περιβάλλον της άτυχης Καρολάιν ισχυρίζεται ότι υπάρχουν κι άλλες πληροφορίες από την ημέρα που έγινε η δολοφονία. H Καρολάιν, φέρεται να είχε προσπαθήσει να επαναφέρει εικόνες από την κάμερα του σπιτιού που έβλεπε στο σαλόνι. Η κάρτα αυτή είναι και η ίδια κάρτα που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φρόντισε να εξαφανίσει μετά το έγκλημα.

Το φιλικό πρόσωπο της οικογένειας της Καρολάιν αναφέρει ότι η οικογένεια αναρωτιέται εύλογα τι ακριβώς προσπαθούσε να βρει η Καρολάιν μέσα στις εικόνες. Δεν φαίνεται πως κατάφερε να ανασύρει τίποτα ωστόσο συνέχιζε τις προσπάθειες.

Οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας πιστεύουν ότι κάτι ήξερε, κάτι που δεν έπρεπε να γνωρίζει και έψαχνε αποδείξεις για να το επιβεβαιώσει.

Δύσκολα όμως θα ανακαλυφθεί τι ακριβώς ήταν αυτό που αναζητούσε. Η κάρτα την οποία ο Αναγνωστόπουλος πέταξε στο βόθρο κατάφερε να ανασυρθεί και να σταλεί σε ειδικούς στην Κίνα, δυστυχώς όμως δύσκολα θα επιτευχθεί ανάσυρση υλικού της.

 

Διαβάστε Επίσης:

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Φωτογραφίες από το σημείο της δολοφονίας της Καρολάιν!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα Γλυκά Νερά: Τι έψαχνε με αγωνία η Καρολάιν και την σκότωσε;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.