ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα Γλυκά Νερά: «Τους είδε η μητέρα για αυτό την σκότωσαν – Θα μιλήσει το DNA»

Για το έγκλημα στα Γλυκά νερά μίλησε ο ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.
Έγκλημα Γλυκά Νερά: «Τους είδε η μητέρα για αυτό την σκότωσαν – Θα μιλήσει το DNA»

Για το έγκλημα στα Γλυκά νερά μίλησε ο ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Σοκ προκαλούν οι πληροφορίες που όλο ένα και εμφανίζονται στο προσκήνιο αναφορικά με το φριχτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Μετά την έκθεση του ιατροδικαστή που τόνισε πως οι δράστες έπνιξαν την άτυχη 20χρονη με τα χέρια τους, ο ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης μίλησε για τα όσα αντίκρισε στην εκπομπή του Αντ1, Καλημέρα Ελλάδα.

Σχετικά με τη φωτογραφία με τον αστυνομικό που αγκαλιάζει το παιδί τόσο στοργικά, ο κ. Καλλιακμάνης είπε ότι σε αυτή τη φωτογραφία αποτυπώνεται το πρόσωπο της Αστυνομίας.

Ο αστυνομικός αυτός είναι και ο ίδιος πατέρας ενός παιδιού, όπως είπε ο κ. Καλλιακμάνης και σε επικοινωνία μαζί του δήλωσε συγκλονισμένος από το τι αντίκρισε μέσα στο σπίτι.

Όπως του είπε ο αστυνομικός, ο σύζυγος ήταν δεμένος και δίπλα του ήταν νεκρή του η γυναίκα του, ενώ το μωρό δεν έκλαιγε, καθόταν δίπλα στην νεκρή μητέρα του και τη σκουντούσε.

Για τον 32χρονο πατέρα, ο κ. Καλλιακμάνης είπε ότι, όπως ανέφερε και ο ίδιος στην κατάθεση, σε κάποια χρονικά σημεία έχανε τις αισθήσεις του.

«Πιθανόν η μητέρα να είδε χαρακτηριστικά των δραστών και γι’ αυτό τη σκότωσαν», δήλωσε ο κ. Καλλιακμάνης και πρόσθεσε «θεωρώ αδύνατον να μην έχει βρεθεί DNA των δραστών, ήταν εκεί 30 λεπτά, δεν γίνεται να ήταν αποστειρωμένοι.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά : Συγκλονιστική φωτογραφία με το βρέφος (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα Γλυκά Νερά: «Τους είδε η μητέρα για αυτό την σκότωσαν – Θα μιλήσει το DNA»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.