ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Βρέθηκε «Ορφανό DNA» – Το σκίτσο του υπόπτου (vid)

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Tο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής σχημάτισε το σκίτσο του δολοφόνου της Καρολάιν.
Έγκλημα Γλυκά Νερά: Βρέθηκε «Ορφανό DNA» – Το σκίτσο του υπόπτου (vid)

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Tο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής σχημάτισε το σκίτσο του δολοφόνου της Καρολάιν.

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Στην υπόθεση στα Γλυκά Νερά μίλησε δικηγόρος και ιδιωτικός ερευνητής για την υπόθεση.

Στις νεότερες εξελίξεις το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής σχημάτισε ηλεκτρονικά, το σκίτσο του δολοφόνου της Καρολάιν, σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε ο σύζυγος της όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ.

Έτσι η ΕΛ.ΑΣ έχει φτάσει πολύ κοντά στο πρόσωπο που είδε ο άντρας της Καρολάιν, ενώ τον είχαν δεμένο. Η περιγραφή αυτή έχει σαν αποτέλεσμα, η λίστα με τους υπόπτους που περιλάμβανε 150 άτομα, να μικρύνει αρκετά.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις πλέον είναι 30-35 άνθρωποι που βρίσκονται στο επίκεντρο.

Την ίδια ώρα υπάρχουν δείγματα DNA, τα οποία βρέθηκαν στην σοφίτα, όπου πραγματοποιήθηκε η δολοφονία και αρκετά από αυτά είναι «ορφανά». Ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει καταστεί δυνατό να ταυτοποιηθούν με την Τράπεζα Δεδομένων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Επίσης οι αρχές αρχές μελετούν τρία ύποπτα οχήματα. Τα οποία το διάστημα που έγινε η ληστεία μετά φόνου, έχουν καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας και σε βίντεο. Παρόλα αυτά ακόμα δεν είναι σίγουρο πως κάποιο από αυτά χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Το συμπέρασμα πάντως είναι πως οι έρευνες είναι σε πολύ καλό σημείο, στο να βρεθεί ποιος είναι ο ένας από τους τρεις δράστες.

Η υπόθεση πάντως που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, βρίσκεται εδώ και πολλές μέρες στην κορυφή των αναζητήσεων. Οι έρευνες συνεχίζονται γιατί μόνο εύκολη δεν θεωρείται η εξιχνίασή της. Σε διαφορετική περίπτωση, με τόσα άτομα που έχουν πέσει… πάνω της, θα είχαν μέχρι τώρα προκύψει πολλά περισσότερα στοιχεία. Για το πως έγινε η ληστεία μετά φόνου.

ΠΑΟΚ: Τρελάθηκαν οι οπαδοί – Σήκωσαν στις πλάτες τους τον Βιεϊρίνια στην Αθήνα (vid)

ΠΑΟΚ: «Καίγεται» ο Λευκός Πύργος – Συνεχίζει να κατεβαίνει κόσμος (Pics + vids)

Μπακς: Με Μίντλετον και Αντετοκούνμπο η πρώτη νίκη στα πλέι-οφ (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα Γλυκά Νερά: Βρέθηκε «Ορφανό DNA» – Το σκίτσο του υπόπτου (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.