ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτά είναι τα πρόσωπα κλειδιά στα οποία στρέφονται οι αρχές

Η Αστυνομία προσπαθεί να εξιχνιάσει μέχρι τέλους το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Ερωτηματικό παραμένει το εάν υπήρχε συνεργός στη δολοφονία της Καρολάιν.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτά είναι τα πρόσωπα κλειδιά στα οποία στρέφονται οι αρχές

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά παραμένει στο προσκήνιο για την Ελληνική Αστυνομία, με τις έρευνες να συνεχίζονται.

Η υπόθεση δεν έχει κλείσει παρά το γεγονός πως ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος βρίσκεται εδώ και καιρό στη φυλακή.

Οι αρχές, επιχειρώντας να εξακριβώσουν αν υπάρχει συνεργός ή όχι στη δολοφονία της Καρολάιν έχουν επικεντρωθεί σε δύο βασικούς μάρτυρες.

Η πρώτη είναι μία γειτόνισσα και φίλη της 20χρονης, και η δεύτερη μία φίλη της άτυχης κοπέλας, με την οποία είχε μάλιστα γευματίσει λίγες ώρες πριν πέσει νεκρή από τα χέρια του συζύγου της.

Πριν λίγες μέρες, μάλιστα η γειτόνισσα, το σπίτι της οποίας είναι μεσοτοιχία με το μοιραίο σπίτι πήγε στον 12ο τακτικό ανακριτή και κατέθεσε για τρίτη φορά.

Τόνισε πως άκουγε τσακωμούς ανάμεσα σε Μπάμπη και Καρολάιν, αλλά την ημέρα της δολοφονίας δεν είχε ακούσει το παραμικρό, καθώς κοιμήθηκε στη 01:30 το βράδυ.

Δείτε το ρεπορτάζ του Star:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτά είναι τα πρόσωπα κλειδιά στα οποία στρέφονται οι αρχές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.