ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτές είναι οι γάτες της Καρολάιν – ψάχνουν σπίτι

Πρωτοβουλία ώστε τα γατάκι που είχε η Καρολάιν να βρουν ένα σπιτικό με αγάπη «τρέχει» στο Facebook.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτές είναι οι γάτες της Καρολάιν – ψάχνουν σπίτι

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πρωτοβουλία ώστε τα γατάκι που είχε η Καρολάιν να βρουν ένα σπιτικό με αγάπη «τρέχει» στο Facebook.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εκτός από το σκυλάκι που είχε η Καρολάιν και το οποίο δυστυχώς βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του Μπάμπη, είχε και δύο γατάκια.

Με την εξέλιξη της υπόθεσης αυτά τα λευκά γατάκια έμειναν «ορφανά» και πλέον αναζητούν σπίτι

Με πρωτοβουλία που «τρέχει» στο διαδίκτυο τα δύο ζώα προσφέρονται για υιοθεσία. Ονομάζονται Batida και Coco, γεννήθηκαν, τον Αύγουστο του 2019, είναι εμβολιασμένα και στειρωμένα και θα υιοθετηθούν μαζί, καθώς είναι αχώριστα.

Όπως αναφέρει σχετική ανάρτηση στο Facebook:

«…Δύο πλάσματα που βίωσαν τον απόλυτο τρόμο, αφού είδαν την δολοφονία της μαμάς τους. Είναι οι γάτες της άτυχης Καρολάιν. Γεννημένες τον Αύγουστο του 2019,εμβολιασμενες και στειρωμένες. Δίνονται για υιοθεσία μαζί, αφού η μία δεν ζει χωρίς την άλλη ούτε λεπτό. Όποιος ενδιαφέρεται να δώσει αγάπη και ασφάλεια σε αυτά τα δύο πλάσματα, ώστε να ξεχάσουν όσα έζησαν, ας επικοινωνήσει μαζί μου inbox. Υ.Γ. Οι άλλες δύο γατούλες έχουν υιοθετηθεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο θρίαμβος των Μπακς στο Μπρούκλιν (Photos + vids)

Πρώην του Ολυμπιακού, οπαδός του ΠΑΟΚ, πηγαίνει στην ΑΕΚ;

Εθνική Ελλάδας: Οριστικά χωρίς Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο στο Προολυμπιακό!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτές είναι οι γάτες της Καρολάιν – ψάχνουν σπίτι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.