ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η απόφαση της Δικαιοσύνης για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η απόφαση της Δικαιοσύνης για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σήμερα Δευτέρα αναμενόταν η απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας που έμεινε πίσω μετά τη φριχτή δολοφονία της μητέρας της, Καρολάιν Κράουτς από τον Μπάμπη Αναγωνστόπουλο, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Η Εισαγγελία Ανηλίκων αποφάσισε έχοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ως γνώμονα τη διασφάλιση της ομαλής σωματικής και ψυχικής διάπλασης του παιδιού.

Υπό αυτό το πρίσμα  αποφασίστηκε να διαβιβαστεί ο φάκελος στην Εισαγγελία Βόλου η οποία θα παρακολουθεί την άσκηση της καλής επιμέλειας στην ενός έτους Λυδία.

Από τον 33χρονο πατέρα της, ήδη κρατούμενο για την δολοφονία της Καρολάιν στις φυλακές Κορυδαλλού, αφαιρείται προσωρινά και η γονική μέριμνα.

Η οικογένειά του, βάση της εισαγγελικής διάταξης, θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει το μωρό 5 ημέρες τον μήνα 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι στην Αλόννησο και μόνο.

Και οι δύο πλευρές μπορούν να προσφύγουν κατά της διάταξης εντός 30 ημερών ενώ και η εισαγγελική αρχή είναι υποχρεωμένη μέσα στο ίδιο διάστημα να εισάγει την υπόθεση στο δικαστήριο το οποίο σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα κρίνει οριστικά το θέμα της επιμέλειας του μωρού.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Κάντε υπομονή θα ακούσουμε κι άλλα τραγικά» – Τι είπε ο δικηγόρος της Καρολάιν

Survivor διαρροή spoiler 28/6: Στατιστικά! Πήραν… εκδίκηση οι Μπλε!

Ολυμπιακός: Το δίδυμο που συζητήθηκε έντονα από Μαρτίνς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.