ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτό φοβόταν ο πιλότος – Ο λόγος για το θέατρο

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση των Γλυκών Νερών.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτό φοβόταν ο πιλότος – Ο λόγος για το θέατρο

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Ο φόβος της Κάρολαϊν όταν μιλούσε στην ψυχολόγο για το αν μπορούσε να την ακούσει ο σύζυγός της.

Η ρήξη ανάμεσα στο ζευγάρι, η επιθυμία της νεαρής κοπέλας να φύγει και οι κακές σχέσεις της με την οικογένεια του συζύγου της.

Όλα δείχνουν πως η δολοφονία στα Γλυκά Νερά ήταν ένα έγκλημα πολύ καλά σχεδιασμένο και προμελετημένο. Και ο φόνος του σκυλιού, μια τιμωρητική πράξη…

Προς αυτή την κατεύθυνση συγκλίνουν οι μέχρι τώρα έρευνες, τα μέχρι στιγμής στοιχεία. Πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν σκότωσε μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά την Κάρολαϊν «εν βρασμώ» αλλά είχε σχεδιάσει τη δολοφονία, είχε δικαιολογήσει την πράξη του στο μυαλό του και φρόντισε να τιμωρήσει το θύμα του και σκοτώνοντας το αγαπημένο της σκυλί.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά είχε «στήσει» με κάθε λεπτομέρεια και το πως θα «θωράκιζε» τον εαυτό του από τις υποψίες σε βάρος του.

Προσπαθούσε με κάθε τρόπο να χειραγωγήσει τους συνομιλητές του και να παρουσιάζει τον εαυτό του σαν θύμα που είχε χάσει την αγαπημένη του. Πως ενώ εκείνος ήταν καταρρακωμένος, ο «κακός» κόσμος» είχε δεύτερες σκέψεις για εκείνον.

Παίζοντας το θέατρο αυτό, έλεγε σε όλους ότι φοβόταν να πάει στο μνημόσυνο στη μνήμη της Κάρολαϊν στην Αλόννησο (σ.σ. λίγες ώρες πριν ομολογήσει πως τη σκότωσε). Κι όμως αποφάσισε να πάει…

Ήταν 17 Ιουνίου, η κομβική μέρα για την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας στα Γλυκά Νερά. Είναι η μέρα που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδινε την μεγαλύτερη παράστασή του: η μέρα που αγκάλιασε τη χαροκαμένη μητέρα της Κάρολαϊν, στιγμές πριν τον πάρουν από το νησί οι αστυνομικοί.

Σαν να ένιωθε πως ο χρόνος του τελειώνει, ο 33χρονος συζυγοκτόνος, λίγες μέρες πριν πάει στην Αλόννησο, έλεγε σε πρόσωπα με τα οποία συνομιλούσε πως φοβόταν να πάει στο νησί.

Πως φοβόταν τους κατοίκους του νησιού αλλά όχι την πεθερά του. «Η πεθερά μου είναι μαζί μου» έλεγε για τη γυναίκα από την οποία, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, απαίτησε να πληρώσει το φέρετρο της κόρης της!

Ο Αναγνωστόπουλος έλεγε στους συνομιλητές του ότι «υπάρχουν ψίθυροι και φοβάμαι να πάω (σ.σ. στην Αλόννησο). Κάποιοι λένε ότι το έκανα εγώ». Τελικά εκείνη ήταν και η μέρα που έπεσε η αυλαία στο θέατρο που έπαιζε επί 37 ημέρες, καθώς λίγες ώρες μετά ομολογούσε πως σκότωσε την Κάρολαϊν.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτό φοβόταν ο πιλότος – Ο λόγος για το θέατρο

 

Διαβάστε ακόμη:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οργάνωνε το χτίσιμο του σπιτιού του σαν να μην τρέχει τίποτα μετά την δολοφονία της Καρολάιν

Παναθηναϊκός: Συζητήσεις με Μίλαν για φιλικό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτό φοβόταν ο πιλότος – Ο λόγος για το θέατρο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.