ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτός είναι ο νέος ενοικιαστής στη βίλα που δολοφονήθηκε η Καρολάιν

Νοικιάστηκε η βίλα στην οποία διαπράχθηκε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτός είναι ο νέος ενοικιαστής στη βίλα που δολοφονήθηκε η Καρολάιν

Η οικογένεια του καθ’ ομολογία δολοφόνου της Καρολάιν στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά έδωσε εντολή στην οικογένειά του να μαζέψει όλα τα πράγματά της και το σπίτι της άτυχης 20χρονης έχει πλέον άλλον ένοικο.

«Ο 32χρονος πιλότος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πριν από έναν μήνα έδωσε εντολή να μεταφερθούν τα πράγματα μέσα στο σπίτι. Οι γείτονες αναφέρουν ότι υπήρξε συνεργείο που μετέφερε τα πράγματα ενώ υπήρξε έπειτα κι ειδικό συνεργείο που ανέλαβε να ανακαινίσει το σπίτι, τόσο στους δύο ορόφους, όσο και στην σοφίτα που βρήκε τραγικό θάνατο η Καρολάιν.

Την ίδια στιγμή άνδρας αραβικής καταγωγής νοίκιασε την μεζονέτα και σύμφωνα με όσα λένε οι γείτονες δεν γνώριζε την τραγική ιστορία της 11ης Μαϊου, όπου έχασε την ζωή της η Καρολάιν και στην κουπαστή είχε κρεμαστεί ο σκύλος. Το πληροφορήθηκε από γειτόνισσά του και πλέον δυσκολεύεται να κοιμηθεί τα βράδια», σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του Star για το συγκεκριμένο θέμα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτός είναι ο νέος ενοικιαστής στη βίλα που δολοφονήθηκε η Καρολάιν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.