ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτούς συνάντησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πριν δολοφονήσει την Κάρολαϊν

Νέες αποκαλύψεις αναφορικά με τη δολοφονία της Κάρολαιν από το σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Οι συναντήσεις που είχε ο πιλότος πριν τη δολοφονία. 
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτούς συνάντησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πριν δολοφονήσει την Κάρολαϊν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις αναφορικά με τη δολοφονία της Κάρολαιν από το σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Οι συναντήσεις που είχε ο πιλότος πριν τη δολοφονία. 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο καθ΄ ομολογία συζυγοκτόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, είχε ορισμένες επαφές. τόσο πριν, όσο και μετά την δολοφονία. Οι κινήσεις του και οι έρευνες.

Στην κακή στιγμή αποδίδει μέχρι και σήμερα ο καθ΄ ομολογία συζυγοκτόνος την στυγερή δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Ενώ οι Αρχές αναζητούν οικονομικά κίνητρα, ερευνώντας το έγκλημα ως εκ προμελέτης, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Παράλληλα, οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί και στις επαφές του πιλότου τόσο πριν, όσο και μετά την δολοφονία της Καρολάιν. Ποιους συνάντησε και τι κινήσεις έκανε. Επιπλέον, η αγορά του οικοπέδου και η μεταβίβαση στο όνομα του φερόμενου ως δράστη βρίσκονται στο μικροσκόπιο των ερευνών. Την ίδια στιγμή εξετάζεται το υλικό από τις κάμερες στη μοιραία μεζονέτα. Ωστε να καταγραφεί η συμπεριφορά του 33χρονου προσωρινά κρατούμενου πριν από τη δολοφονία.

Παράλληλα, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η ανάκριση θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα, με τον ανακριτή να εστιάζει πάρα πολύ στη… διαδρομή των χρημάτων. Η άρση του τραπεζικού απορρήτου, η οποία έχει ήδη ζητηθεί, θα αποκαλύψει πάρα πολλά για τις δοσοληψίες, οι οποίες γίνονταν το τελευταίο διάστημα.

Ακόμα, κομβικό ρόλο θα παίξει και η πραγματογνωμοσύνη σε ό,τι αφορά την κάμερα ασφαλείας και την ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης.

Από τους πρώτους μάρτυρες που αναμένεται να κληθούν για νέα κατάθεση είναι η «ψυχολόγος» της Καρολάιν.

Διαβάστε ακόμη:

Ζαμπά: «Ο ΠΑΟΚ ζήτησε την επιστροφή του, όμως…»

Μόνο στην Ελλάδα – Καταγγελία: Κάλεσαν ηθοποιούς για γύρισμα, αλλά τους έβαλαν να σερβίρουν κανονικά

MasterChef: Ο Παύλος Χάππιλος πήγε στο σπίτι της Μαργαρίτας και «έκλεψε» το τρόπαιο! (pic)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτούς συνάντησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πριν δολοφονήσει την Κάρολαϊν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.