ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ανακοίνωση της Αστυνομίας για τον Γεωργιανό – Τον είδε γιατρός και ήταν καλά

Τον βασανισμό του από αστυνομικούς για να ομολογήσει τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν κατήγγειλε ο Γεωργιανός.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ανακοίνωση της Αστυνομίας για τον Γεωργιανό – Τον είδε γιατρός και ήταν καλά

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τον βασανισμό του από αστυνομικούς για να ομολογήσει τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν κατήγγειλε ο Γεωργιανός.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Γεωργιανός είχε συλληφθεί στα σύνορα του Έβρου ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση.

«Με πήγαν σε ένα κελί και με χτύπησαν. Υπήρχαν πολλοί από αυτούς, όταν κάποιοι κουράζονταν να με χτυπούν, άλλαζαν και με χτυπούσαν άλλοι. Έπαθα διάσειση».

Αυτά είπε στο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι της χώρας Imedi TV, ενώ ανέφερε πως οι αστυνομικοί δεν τον ρώτησαν τίποτα για την υπόθεση.

«Ξεκίνησαν αμέσως να με χτυπούν σοβαρά. Με πίεζαν να ομολογήσω και να πω πως έφτασα στο σπίτι πως σκότωσα και πως βγήκα έξω», είπε.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Σχετικά με καταγγελία αλλοδαπού κρατουμένου, που αναπαράγεται σε διάφορα Μέσα Ενημέρωσης, ανακοινώνεται ότι:

Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε να προσπαθεί να εξέλθει από τη χώρα μέσω του Συνοριακού Σημείου Διέλευσης Κήπων. Διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του είχαν προκύψει στοιχεία για συμμετοχή του σε υπόθεση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού, στην οικία τους στο Πικέρμι.

Για τον λόγο αυτό μεταφέρθηκε στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όπου και συνελήφθη δυνάμει εντάλματος σύλληψης (σχετ. το από 18-05-2021 Δελτίο Τύπου Γ.Ε.Δ. Αττικής).

Ο συλληφθείς εξετάστηκε και από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στα κρατητήρια, ζήτησε και εξετάστηκε από γιατρό, ο οποίος γνωμάτευσε ότι είναι καλά στην υγεία του, ενώ δεν ζήτησε τη μεταφορά του σε νοσοκομείο».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Υπάρχει στικάκι της Καρολάιν με αρχεία του πιλότου; Τον παρακολουθούσε;

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Γιατί έψαχνε για τον δράκο της Νέας Σμύρνης στο κινητό του ο πιλότος;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ανακοίνωση της Αστυνομίας για τον Γεωργιανό – Τον είδε γιατρός και ήταν καλά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.